Iulian Uță – limbricul din Curtea de Argeș care a prăduit sloganul manifestanților din Piața Victoriei!

0
2183

„Un argeşean a înregistrat la OSIM marca # REZIST şi logo-ul aferent şi anunţă că a demarat procedurile de înfiinţare a unui nou partid care se va numi # REZIST. Potrivit OSIM, cererea de înregistrare a mărcii # REZIST aparţine unui argeşean şi a fost depusă pentru 8 clase de protecţie, inclusiv politică, publicitate, afaceri şi ziare.”

La sugestia unui prieten spaniol am decis să înregistrez la OSIM marca şi logo-ul # REZIST. Am demarat procedurile şi, de azi, putem spune că # REZIST este marca naţională înregistrată. Pe modelul PODEMOS din Spania, am demarat deja procedurile de înfiinţare a unui nou partid care se va numi simplu # REZIST. Suntem un grup de iniţiativă din care fac parte oameni cunoscuţi din România şi străinătate, care nu au fost membrii vreunui partid politic, câţiva tineri care au lucrat perioade scurte în Guvern dar şi oameni care au un cuvânt greu de spus în domeniile în care activează acum.

Da, sperăm să fie un fel de PODEMOS românesc şi aşteptăm să ni se alăture toţi cei care vor o schimbare reală şi radicală a modului de a face politică în România. Nu ne vor interesa actualele partide, cu excepţia USR, partid de la care aşteptăm să migreze către noi pe toţi cei nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă acolo. Având în vedere că marca #REZIST este protejată şi pentru alte domenii, nu numai zona politică, sperăm să putem folosi asta pentru a ne ajuta în tot ceea ce ne-am propus,,, a declarat argeșeanul în cauză.

Când am citit rândurile de mai sus din ,,Evenimentul zilei,, mi-a venit să vomit. Pentru că știu cine este argeșeanul în cauza! Și dacă știu eu, veți afla și dumneavoastră!

Iulian Uță pretinde că este jurnalist și om de afaceri. Viețuiește în Curtea de Argeș, acolo unde este cunoscut drept un cal breaz. Ziariștii spun despre el că habar nu are să scrie, în timp ce oameni de afaceri susțin că Uță nu se pricepe deloc la afaceri. Cel mai probabil, și gazetarii și afaceriști au dreptate. Iulian Uță este un zero PULIcalificat!

Ce model PODEMOS? Ce partid #rezist? Ce grup de inițiativă format din oameni cunoscuţi din țară și din străinătate? Sper că nu-l ia nimeni în serios pe acest neica nimeni care, nici măcar la el în oraș, nu este altceva decât o glumă proastă.

În realitate, Iulian Uță este o nulitate agresivă care a vrut toată viață să parvină. N-a reușit, deși s-a zbătut, nu glumă!

Nu există scandal public în care acest limbric de presă să nu-și bage nasul. Să nu se amestece ca prostul, disperat să iasă în față și agitat ca un coi în căldare. Nu respectă nimic și pe nimeni, interesat doar să se prezinte pe el într-o postură cât mai favorabilă!

După cum puteți vedea din fotografiile pe care le prezentăm astăzi, Iulian Uță are inteligența unui tomberon. A participat la alegerile pentru funcția de primar a municipiului Curtea de Argeș din 2016 ca independent. A făcut mare caz de asta, zugrăvindu-și un portret de candidat  care nu are tangență cu lumea politică, el fiind, vezi doamne, un tânăr independent, în opoziție cu ,,traseiștii de partid,,. În realitate, el făcuse parte până de curând chiar din cel mai abject partid, UNPR, partidul traseiștilor și trădătorilor, de unde fusese dat afară. Nici măcar ăia nu-l mai putuseră suporta!

Nu l-a votat nici naiba, pentru că locuitorii din Curtea de Argeș au nevoie de primar, nu de circar!

Ma opresc aici astăzi, pentru că articolul devine prea lung pentru online. Continuăm mâine. Și poimâine! Și tot așa!

D.M.D.

P.S. Tristul ăsta a scris mizerii despre soția deputatului Drăghici și despre alte doamne. Ei bine, am senzația că se va întoarce roata. Pentru că în familia Uță, doamna este cea cu puță!

#rezistacoaie Ce este mai frumos abia urmează!

Lasa un raspuns