Iubita unuia dintre amicii familiei care deţine Jupiter City BRADU a cumpărat de câteva luni o casă în Tudor Vladimirescu şi s-a transformat în principalul contestatar al noului mall care se va construi la PITEȘTI!

0
585

Revenim astăzi cu noi dezvăluiri, în exclusivitate, referitoare la încercările disperate ale concurenţei de a bloca construirea mall-ului din Tudor Vladimirescu, o investiţie de 80 de milioane de euro care va schimba pentru totdeauna faţa celui mai vitregit cartier al municipiului.

Am prezentat pe larg cazul soţilor Aurelia şi Marian Mincă, persoane domiciliate în apropierea pasajului rutier în valoare de 10 milioane de euro pe care investitorul Prime Kapital Emerald îl va construi pentru a lega cartierul Tudor Vladimirescu de zona Prundu-Fraţii Goleşti. Cei doi, deşi nu aveau niciun temei legal, i-au solicitat suma de 200.000 de euro investitorului, ameninţând că în caz contrar vor iniţia procese prin care vor întârzia investiţia. În acest moment, soţii Mincă sunt cercetaţi penal pentru şantaj şi riscă ani grei de puşcărie care-i vor lămuri definitiv că, dacă vrei bani, trebuie să mergi la muncă, nu să te comporţi ca mafioţii cu gulere albe. În cazul lor, cel mai probabil, Prime Kapital Emerald va solicita daune uriaşe, care să echivaleze cu prejudiciul creat!

Astăzi dezvăluim o nouă tentativă de sabotare a investiţiei din Tudor Vladimirescu. De data asta, legătura cu deţinătorii hipermarketului Jupiter City este incontestabilă!

Anul trecut, mult după ce toată lumea a aflat că în Tudor Vladimirescu se va construi un megamall, în zonă şi-a făcut apariţia o doamnă, Matei Alexandra Elena. A cumpărat o casă pe strada Dragoş-Vodă nr. 10, achiziţia făcându-se pe firma SC TRUE LINE BUSINESS SRL. În doar câteva luni, doamna pomenită mai sus s-a transformat într-un fel de lider al unui grupuscul de vecini recalcitranţi, care contestă investiţia din Tudor fără vreun temei legal plauzibil.

Iată rezultatele unei investigaţii jurnalistice menite să facă lumină în cazul acestei intervenţii misterioase făcute împotriva intereselor comunităţii!

O firmă care există numai pe hârtie…

Firma True Line Business SRL a fost înfiinţată în 9.10.2018 şi are sediul social pe str. Poiana cu Aluni nr. 6, bl. 17, sc. 3, et. 4, ap. 89. Societatea are ca asociat unic şi administrator pe numita Matei Alexandra Elena.

Ei bine însă, de-abia acum încep problemele. Pentru că investigaţiile efectuate la faţa locului au avut rezultate surprinzătoare. La adresa trecută ca sediu social al firmei (care a fost înfiinţată ieri şi care azi nu vrea mall în Tudor Vladimirescu, deşi asociatul unic nu are nicio legătură cu Piteştiul şi nici nu a avut vreodată!) locuieşte, de peste 30 de ani, doamna avocat Miclăuş Elena. Nu doar că locuieşte, dar şi are aici sediul cabinetului de avocatură, de foarte multă vreme.

La respectiva adresă s-au mai efectuat verificări de către poliţişti şi lucrători ai ANAF, verificări tangente oarecum cu True Line Business SRL! Dar toate la vremea lor!

Revenind la sediul social, nimeni din bloc nu ştie că acolo funcţionează firma True Line Business. Singurul document fiscal depus de societate de la înfiinţare este declaraţia 100 privind obligaţiile de plată la bugetul de stat, depusă în 21.01.2019.

Şi în ceea ce o priveşte pe Matei Alexandra Elena lucrurile stau la fel de complicat. Are domiciliul undeva pe Mihai Bravu, în sectorul 2, Bucureşti, iar reşedinţa prin sectorul 1, strada Mr. av. Ştefan Sănătescu. La domiciliu n-a locuit în ultimii cinci-şase ani (posibil niciodată!), apartamentul fiind proprietatea unui bărbat care locuieşte singur de foarte multă vreme!

Cu ce se ocupă Matei Alexandra în afară de instigat cetăţenii împotriva celei mai mari investiţii din istoria municipiului Piteşti? Păi este masterand în anul I la Facultatea de Filozofie a Universităţii Bucureşti, programul Administrarea Afacerilor, şi deţine 30% din părţile sociale ale SC TITANIA COMEXIM SRL, firmă care se ocupă cu importul şi comercializarea de produse textile. Şi compania asta pare că este ascunsă Dumnezeu ştie de cine: în acte are sediul în str. Ştefan  Sănătescu nr. 1, sect. 1, Bucureşti, în alte documente figurează că ar avea sediul la nr. 6 pe aceeaşi stradă sau pe strada 11 Iunie la nr. 29 etc. În realitate, sediul companiei este… pe strada Volga, la numărul 24!!!

Aţi ameţit, nu-i aşa? Aşa ne-am simţit şi noi prima dată când am încercat să punem lucrurile cap la cap şi să descifrăm complet puzzle-ul! Firmele ăstora, adresele la care funcţionează ele, domiciliile şi reşedinţele persoanelor, nimic nu prea corespunde cu realitatea. Pare un grup conspirativ, extrem de bogat însă!

Iubitul Alexandrei, prieten la cataramă cu Avi Shloush, cetăţeanul israelian care administrează o bună parte din afacerile familiei Ofer în România

Am înţeles de unde vin banii şi am putut face legătura cu deţinătorii Jupiter City de-abia după ce am descoperit că Matei Alexandra Elena se ocupă, în mod neoficial, dar dincolo de orice dubiu, de administrarea restaurantului cu specific indian BARKA SAFFRON (strada Aviator Maior Ştefan Sănătescu 1, București), deţinut de omul de afaceri anglo-indian George Krishan Matthew.

Matei Alexandra Elena este iubita afaceristului (care este ex-soţul Monicăi Maurer, nepoata demnitarului comunist Ion Gheorghe Maurer şi ex-consiliera lui Adrian Videanu, fost ministru al Economiei şi fost primar general al Capitalei)!

Anglo-indianul este în relaţii de amiciţie cu nimeni altul decât Avi Shloush, cetăţeanul israelian care administrează o bună parte din afacerile familiei Ofer în România. (Pentru cei care nu sunt la curent, familia Ofer este deţinătoarea complexului Jupiter City de la Bradu şi cel mai puternic şi hotărât adversar al mall-ului din Tudor Vladimirescu!)

După cum vedeţi, lucrurile încep să se lămurească!

Deci, Matei Alexandra Elena – micuţa masterandă care a înfiinţat o companie şi a cumpărat o casă la Piteşti (ştiind bine că acolo se va construi un megamall!), după care s-a transformat în liderul unui grup micuţ de persoane care, convinse într-un mod de care vă puteţi uşor da seama singuri, să conteste agresiv şi zgomotos investiţia – este o persoană care face jocurile patronatului de la Jupiter City.

Nu poţi să vii tu din Bucureşti într-un oraş cu care nu ai nicio legătură, să cumperi o casă într-o locaţie care, de ani buni, se discuta că va avea ca vecin un mare mall şi să pretinzi acum că tu nu vrei mall că te deranjează! Dincolo de faptul că mall-ul din Tudor respectă toate condiţiile impuse de lege, dacă Matei Alexandra era atât de sensibilă la vecinătăţi, ar fi trebuit să nu cumpere şi să rămână în Bucureştiul ei liniştit… ca un cazan sub presiune!

Este extrem de grav ce se întâmplă chiar sub ochii noştri! Personaje dubioase, care nu ne reprezintă, care nu fac parte din comunitatea noastră, care nu locuiesc aici şi nu dau doi lei pe dezvoltarea Piteștiului, luptă pe faţă pentru a lăsa comunitatea fără câteva mii de locuri de muncă, iar municipalitatea fără taxe şi impozite de milioane de euro anual! Fără a mai vorbi despre blocarea creşterii valorii tuturor apartamentelor din Tudor Vladimirescu, creştere pe care realizarea pasajului rutier care va lega cartierul de Prundu şi însăşi existenţa unui mall în zonă o vor asigura indubitabil!

Vom reveni cu noi informaţii explozive!

D.M.D.

Lasa un raspuns