Iubita consilierului senatorului Valeca şi-a pus fustele-n cap la Şcoala de Arte şi Meserii

0
6008

Elena Iagăr a ajuns fraudulos în postul de manager al Şcolii de Arte şi Meserii din Piteşti. Bănuiesc că nimeni nu are dubii legate de acest lucru.

„Ziarul de Argeş” a anticipat blatul şi a scris, încă de la momentul în care această jurnalistă fără talent a fost adusă ca referent debutant în cadrul instituţiei, că Iagăr va fi numită manager, deşi, în mod normal, nu ar îndeplini nici măcar una dintre condiţiile cerute, în mod normal, pentru a fi coordonatorul unei instituţii culturale.

Elena Iagăr a beneficiat de susţinerea tuturor. Contracandidaţii ei au fost eliminaţi încă de la analiza dosarelor. A fost examinată cu blândeţe, pentru că toţi membrii comisiei ştiau nu atât că e bună la oral, ci că se babardeşte cu unul dintre consilierii senatorului Şerban Valeca. Adică omul şefului cel mare de la PSD Argeş!

Problema este că, după cum ne-au sesizat angajaţii cu vechime şi performanţe în cadrul instituţiei, managerul Elena Iagăr se comportă acum ca un zbir chinuit de hemoroizi.

A schimbat regulamentul de organizare şi funcţionare, statul de funcţii, structura consiliului de administraţie, precum şi modalitatea de înscriere a elevilor la cursurile instituţiei.

I-a transformat pe profesori în experţi pentru a aduce în instituţie alţi terminaţi ca ea, fără statut de cadru didactic, care n-au făcut nimic în viaţă decât că s-au agăţat de unul şi de altul (asemenea ei!). Le impune părinţilor, care până acum puteau alege profesorul pentru copilul lor din moment ce cursurile sunt pe bani, profesorii pe care-i vrea ea. Şi multe, multe alte mizerii…

În ceea ce ne priveşte, am terminat cu discuţiile pe tema Iagăr. De acum înainte facem spectacol. Până la momentul în care Şcoala de Arte şi Meserii va fi condusă de un manager adevărat, nu de o petardă numită politic!

Ar fi foarte bine ca la nivelul Consiliului Judeţean Argeş, în afară de mărirea de salarii, să existe şi o preocupare vizibilă pentru rezolvarea bătăii de joc de la Şcoala de Arte şi Meserii. Pentru că voi aţi pus-o în funcţie pe ţaţa asta isterică şi pestriţă la maţe!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns