Ipocrizie la maximum: Ziarul patronat de o condamnată penal pentru că a condus fără permis în repetate rânduri înfierează ipocrit „pericolul de pe şosele”

0
635

Dacă vezi un hoţ cunoscut cum înfierează hoţia la televizor, ţi se face silă. Dacă vezi o curvă notorie cum propovăduieşte public fidelitatea şi laudă familia, te apucă scârba.

Un sentiment similar am încercat când am văzut cum foaia familiei Uţă, de la Curtea de Argeş, vorbeşte despre un tânăr depistat în trafic fără permis. Adică, ei vorbesc?

Narcisa Uță, patroana ziarului, a fost depistată de câteva ori în timp ce conducea o maşină pe drumurile publice în timp ce avea permisul suspendat. Drept urmare, a fost condamnată la o pedeapsă cu închisoarea de către Judecătoria Curtea de Argeş! Chiar dacă e vorba despre o condamnare cu suspendare, noi totuşi… avem încredere în instanţa de apel!

Tot penibilii ăştia scriu lucruri false şi ticăloase despre edilii din Curtea de Argeş, pozând în jurnalişti obiectivi, deşi toată lumea ştie că Iulian Uță este adversar politic cu primarul Constantin Panțurescu, împotriva căruia a candidat la alegerile din 2016. Cu un succes de tot rahatul!

Mie unul mi-e superscârbă de lupii moralişti. Sper că şi dumneavoastră!

D.M.D.

Lasa un raspuns