Ionuț Moșteanu – un minifuhrer pensat care-şi făcea campanie electorală la Piteşti în timp ce 23 de argeşeni mureau sufocându-se la terapie intensivă în urma infectării cu COVID-19

1
1431

Din 2015, în clasa politică argeşeană s-a infiltrat un băieţaş cu alură de valet care parchează maşini în staţiunile turistice de lux. Îl cheamă Ionuţ Moșteanu, a făcut parte din Guvernul Zero (zis şi Cioloș!) unde a ocupat un post de secretar de stat din care s-a remarcat prin faptul că n-a făcut nimic.

Băieţaşul ăsta obraznic şi extrem de oral ştie o singură placă: chiar dacă nu eşti în stare de nimic, chiar dacă nu te recomandă nimic, chiar dacă nu te pricepi la nimic, dacă vrei să beneficiezi de atenţie din partea unora mai incompetenţi şi mai nepricepuţi decât tine, trebuie să faci valuri. Să faci scandal şi să dai din gură mai mult ca Viorica din Clejani când îşi apără tuta. Pardon, fata!

Ionuț Moșteanu vrea să fie primar la Piteşti. Are şanse „mari”, fiind apreciat de fiecare 6 din 100 de piteşteni! O are alături (la USR Argeş, mă refer, pentru moment) pe celebra Emilia Mateescu, un executor judecătoresc plin de sensibilitate şi empatie, care nu de mult a sechestrat într-o casă doi copii minori, deşi rolul ei era să întocmească un proces-verbal pentru un teren, nu să sigileze o locuinţă. Vă daţi seama totuşi că useriștii nu se împiedică ei, în neomarxismul lor, într-un abuz sau în drepturile unor copilaşi!

În fine, Ionuț Moșteanu crede că are şanse mai mari dacă se comportă ca un minifuhrer în tentativa sa de a ajunge edil de Piteşti, aşa că se exprimă tăios, poruncitor, ameninţător chiar, deşi trebuie să fim corecţi şi să recunoaştem că marea majoritate a auditoriului fie râde, fie simte o nevoie imperioasă şi stringentă să scuipe. De drag sau de scârbă rămâne să stabiliţi dumneavoastră!

Auziţi limbaj şi ton la Mucea ăsta:

Înainte de toate, aşa cum am transmis primăriei, PUG-ul Piteștiului trebuie să plece de la câteva principii simple (…)

Ionică, Gentea, Apostoliceanu şi pesediștii lor trebuie să plece din Primărie (…)

PUG-ul propus de gaşca PSD are la bază o viziune îngustă (…)”.

Cu toată dragostea şi cu tot respectul pe care nu-l meriţi, ce zici tu, mă trompetă stalinistă de rit nou? În ce calitate ne spui tu, ’oaie, ce trebuie şi ce nu trebuie să se facă la Piteşti şi ce trebuie să conţină Planul de Urbanism General? Te-a votat cineva pe tine să conduci Piteștiul, v-a votat pe voi, useriștii vieţii, cineva ca să aveţi dreptul să decideţi ceva, orice, în legătură cu modul în care este administrat Piteștiul?

Normal că nu, piteştenii sunt cetăţeni responsabili!

Tot oraşul te-a văzut, măi Moșteanule, cum ţi-ai spânzurat mecla pe ditamai blocul-turn în cartierul Craiovei, în plină stare de urgenţă. Nu mai puţin de 23 de piteşteni au murit de Covid-19, sufocându-se la ATI, în timp ce tu, vesel şi nepăsător, îţi făceai campanie electorală!

În timp ce tu de la USR şi cei doi penibili de la PNL, Tiberiu Irimia şi Narcis Sofianu, făceaţi circotecă şi salvaţi cu gura Pădurea Trivale, Cristian Gentea şi Cornel Ionică, alături de consilierii PSD, iniţiau un demers menit să transforme Pădurea Trivale într-o zonă protejată, iniţiativă concretizată într-o hotărâre de consiliu local!

Ei chiar salvau Pădurea Trivale, voi doar trăncăneaţi pe margine ca nişte babe clevetitoare. Aş fi spus moşi, dar voi aveţi bărbăţie cât Raluca de la Bambi!

Până la final, noi piteştenii vom stabili cine trebuie să plece din primărie şi cine trebuie să rămână, nu tu cu Mateeasca. Şi sunt gata să pun pariu cu tine, pe locul negociat de doamnă pe listă, că vom decide în primul rând să nu intri tu în primărie decât în calitate de plătitor de impozite şi taxe locale!

Apropo, când DNA i-a făcut dosar penal lui Dan Barna pentru că şi-a bătut joc de o finanţare europeană, angajându-şi sora şi colegii de liceu şi trimiţându-şi nevasta la festivalul de modă de la Milano pe banii obţinuţi de la UE, nu te-am văzut deloc la fel de viril şi arţăgos.

Fără penali în funcţii publice? Doar dacă nu sunt din USR, este? Pentru că, aveţi dreptate, doar boii sunt consecvenţi! Ticăloşii reevaluează!

1 Comentariu

  1. nici ca se putea o descriere mai buna vin si eu si completez cind e intr o dezbatere cu orcine nu l poate opri nimeni,de o nesimtire crasa acopera pe toti vorbeste peste toata lumea si nu asculta nici o parere de la nimeni! un infatuat car se viseaza pe cai mari crezind ca e buricu pamintului!

Lasa un raspuns