Invata sa faci bani cu Amazon!

0
674

Va dezvaluiam zilele trecute cum se pot face bani pe Internet. Dupa o analiza mai amanuntita, am decis ca trebuie sa va aratam si care sunt avantajele lansarii unei afaceri pe Amazon. Asadar, sa vedem lista de mai jos:

  1. Amazon este, in prezent, cel mai mare business online din lume (cifra de afaceri 88.99 mld. USD in 2014, 107 mld. USD in 2015), cu o viteza de dezvoltare fantastica.
  2. Sunt persoane care castiga si 6 milioane de dolari LUNAR, cu ajutorul Amazon-ului (a se vedea Ryan Moran – de la FreedomFastLane). Chiar si in Romania, castigurile sunt substantiale: 1 milion de dolari/an – Alex Huditan, 3 milioane de dolari/an – Vlad Dragomir si lista poate continua.
  3. E un model de business deja validat, in continua crestere. Pe piata din Romania sunt doar cateva astfel de domenii de afaceri (tehnologie, aplicatii pentru mobil, magazine online, network marketing) care pot aduce castiguri substantiale intr-un timp relativ scurt.
  4. In prezent, piata este una uriasa: 244 milioane de clienti in SUA! O statistica din 2013 arata ca in lunea de dupa Black Friday s-au cumparat, in medie, 426 de produse pe secunda. Impresionant, nu?!
  5. Totul se desfasoara online: contabilitate, conturi, gasirea de furnizori. Acestia provin, de regula, din China, unde preturile sunt mici, iar voi puteti obtine un profit rezonabil chiar si de la inceput.
  6. Amazonul ii ajuta pe vanzatori sa se dezvolte si sa obtina noi clienti. Daca in Romania vanzarea de produse se realizeaza mai mult „pe ghicite”, fara sa ai detalii despre piata, concurenta, statistici, ce se vinde si ce nu, pe Amazon gasesti numeroase instrumente care te ajuta sa evaluezi si sa testezi vanzarile si piata
  7. Informatia de care ai nevoie pentru a-ti deschide propriul business pe Amazon este la indemana oricui. Si GRATUITA!

Daca te-am convins ori doar esti curios sa afli mai multe detalii despre afacerile pe Amazon, iti lasam mai jos cateva materiale informative si tutoriale care iti explica in amanunt care-i treaba cu Amazonul. Succes! Si spor la facut bani!

Business Plan

Tutorial1

Tutorial2

Tutorial3

Lasa un raspuns