Interzis sub 18 ani! Lavinia Năstase zice că bărbatul ei n-ar avea puţa mică, ci ea nu are gura suficient de mare!

0
4953

În ultimele luni am sperat că Lavinia Năstase de la PNL s-a internat la „Bălăceanca”. Pentru că, după cum probabil vă mai amintiţi, până şi fostul puşcăriaş Ion Neguş, precursorul ei în comiterea de scandaluri publice, se mai interna uneori pentru a fi liniştit cu şocuri electrice, cămaşă de forţă şi perfuzii în căpoc!

Ei bine, Lavinia nu! Nu şi nu. N-am înţeles totuşi, dacă nu s-a cerut la odihnă şi tratament e pentru că ştie că este un caz fără speranţă sau pentru că nu poate trăi fără să-şi pună fustele-n cap şi să vomite fiere pe unde apucă?

Miss Autopsia de la PNL şi-a fixat un obiectiv. Să ajungă şi ea, o dată în viaţă, şef. Să nu mai fie proasta satului, petarda navetiştilor şi vidanja scenei publice argeşene. Să nu mai fie nevoie să-şi expună ţâţele ofilite pentru 4 secunde de atenţie din partea celor care n-au mai văzut cum arată o scorpie afurisită.

S-a vrut musai director la Teatrul „Al. Davila”. A fost ejaculată rapid, pe considerentul că era mult mai proastă decât prevedea legea. Sau cam aşa ceva.

A vrut apoi la Centrul Cultural Piteşti. A eşuat. Din nou! În sensul că fost eliminată de la concursul pentru şefia centrului. Superb sau ce?!

Din acest motiv, această zdreanţă de la PNL a intrat într-un fel de sevraj. A agresat verbal sute de persoane participante la mitingul PSD de sâmbăta trecută. Pe femei le-a înjurat pentru că ar fi îmbrăcate prea frumos. Pe bărbaţi i-a insultat pentru că susţin actualul guvern! Pe demnitarii prezenţi i-a fotografiat de zeci de ori, insistent şi provocator, prevalându-se de faptul că şi ea ar fi… ziarizdă! Vrabia mălai visează! Din păcate pentru creatură, a fost ignorată complet.

Singurii care îi mai dau şi altceva decât …UE acestei scârbe sunt cei de la Primăria Ştefăneşti. Ei, alde Jenica primăriţa şi Mihăilă pădurarul viceprimar, pretinşi pesedişti, susţin activitatea unei zdrenţe turbate, de la PNL, urâte şi proaste, care înjură la foc continuu PSD Argeş. Urât din partea lor! Şi incorect, lucru de care cred că se vor convinge curând.

Lavinia Năstase de la PNL este scârba numărul unu a scenei publice argeşene. Se pare că-i place asta la nebunie. Promit să nu o dezamăgim şi să o punem în valoare mult mai des.

D.M.D.

P.S. Miss Autopsia de la PNL ne reproşa vehement că am scris o dată pe facebook că bărbatul ei are puţa mică pe când, dimpotrivă, ea n-ar avea gura suficient de mare. Am rectificat, cu toată sila. Mulţumită, zdreanţă?

Lasa un raspuns