Intervievat de PRO TV, Chiriloiu a dovedit că este la fel de inteligent ca un ciot de brad!

0
261

Duminică, la emisiunea „România, te iubesc!”, realizatorul Alex Dima a demonstrat, la nivelul unei audienţe naţionale semnificative, că băiatul ăsta grăsunel de la Direcţia Silvică Argeş, Armand Chiriloiu, este inteligent ca un ciot de brad!

Dincolo de faptul că vine la birou când vrea cucul lui, de obicei cu mult peste o oră întârziere, dincolo de talentul lui oratoric similar cu al unui islandez care vorbeşte dialectul mandarin în faţa unui auditoriu format din zuluşi, Chiriloiu a dovedit că, la o adică, la orice test de IQ, 100 este pentru el o barieră de nedepăşit!

L-a privit în ochi pe Alex Dima şi i-a spus: „Vreau să reţineţi că noi, aici la Direcţia Silvică, vă vom pune la dispoziţie absolut toate actele pe care ni le veţi solicita”. După care, când jurnalistul i-a cerut nişte simple statistici, s-a bâlbâit ca fata mare la videochat şi i-a spus că nu-i poate da nicio informaţie fără aprobarea conducerii ROMSILVA!?! Părea cumva pe etnobotanice, reuşind performanţa de a fi cel mai penibil personaj dintre toţi oficialii intervievaţi!

Senatorul Şerban Valeca are obligaţia să nu-l mai asculte pe protejatul său Radu Vasilică şi să-i retragă de urgenţă sprijinul politic directorului Armand Chiriloiu! Faptul că face cadou cabane forestiere, că amenajează piscine, că organizează vânători şi alte șmirifonfleuri de acest gen nu-l face deloc să fie calificat pentru job-ul de director, ci mai degrabă pentru statutul de deţinut la Colibaşi!

PSD Argeş va pierde, din cauza acestui Chiriloiu, majoritatea la nivelul CJ Argeş şi, oricât ar fi acum de greu de conceput, va avea probleme cu funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Dacă se ştie că guvernarea erodează, la alegerile locale din 2020 se va vedea că menţinerea unui prăduitor în funcţie va distruge scorul electoral al PSD Argeş!

Revenim în scurt timp cu noi documente explozive!

D.M.D.

Lasa un raspuns