Instanţa de judecată a hotărât: pseudojurnalistul Iulian Uţă a minţit, l-a insultat şi l-a calomniat pe deputatul Mircea Drăghici!

0
241

Există la Curtea de Argeş o familie ciudată. Un cuplu de parveniţi agresivi cum n-a mai cunoscut Cetatea Basarabilor. Este vorba despre celebrii Iulian Claudius Uță şi Alina Narcisa Uță, patronii unui site local, site unde „fake news” sunt la ordinea zilei, iar acuzaţiile demente şi nesusţinute de nicio probă sunt prezente aproape în fiecare zi.

Narcisa Uță este un infractor condamnat la pedeapsa cu închisoarea. A fost depistată de 3 ori de poliţişti în timp ce conducea având permisul suspendat, aşa că a avut parte de un dosar penal soluţionat cu o condamnare de un an şi nouă luni de închisoare, executarea pedepsei fiind suspendată. Detaliile sunt pe site-ul nostru şi pot fi consultate de către toţi cei care vor să afle ce fel de caracter are patroana unui ziar online din Curtea de Argeş.

Bărbat-su e cumva încă şi mai diliu. În 2016 a anunţat fără nicio probă faptul că regele Mihai a murit şi Casa Regală refuză să recunoască acest lucru!! Poţi fi mai nebun de-atât? Sigur că da! Poţi, spre exemplu, să-l acuzi pe deputatul Mircea Drăghici, chestor al Camerei Deputaţilor, că a comandat incendierea casei şi maşinii tale! Poţi să te victimizezi ca un eunuc speriat că mafia PSD vrea să te elimine, să-ţi închidă gura etc.

Ei bine, exact despre asta vorbim astăzi.

Instanţa de judecată l-a condamnat pe Iulian Claudius Uță în procesul pe care i l-a intentat deputatul Mircea Drăghici. Uță, un laş desăvârşit (care s-a plâns la rândul său instanţei că „Ziarul de Argeş” l-a criticat în termeni foarte duri!), a folosit faţă de parlamentarul argeşean cuvinte incalificabile: „O scârbă de politician”, „Au blocat un oraş la ordinul penalului Mircea Drăghici, Partidul Sclavilor Debusolaţi montează ilegal benere electorale în Argeş”, „În prag de campanie, PSD Argeş bagă pumnul în gura presei! Inculpatul Mircea Drăghici a dat în judecată ziarul nostru pentru că a scris despre dosarele sale la DNA” etc.

În hotărârea pronunţată pe 14 februarie, instanţa a stabilit că toate articolele scrise de „jurnalistul” Iulian Uță despre Mircea Drăghici sunt false, pline de insulte şi calomnii şi trebuie eliminate imediat de pe site.

Deci, încă o palmă pe care o primeşte pseudoziaristul Iulian Uță de la instanţele de judecată care în ultima vreme s-au întrecut în a le aplica sancţiuni grave lui şi consoartei.

Uță, ce-i mai frumos abia urmează! Citeşte www.ziaruldearges.ro fiindcă nici nu ştii ce pierzi!

D.M.D.

P.S. Şi totuşi… Cum i-ai spus, mă, deputatului Drăghici? O scârbă de politician? Instanţa ţi-a spus că eşti prost şi te-a obligat să ştergi articolul. Eu îţi spun că scârbă eşti tu cu nevastă-ta! Aşa, ca să vezi cum e când, după ce înjuri tu, te înjură altul!

Lasa un raspuns