Inginerul Sabin Bratu, consilierul directorului general al ROMSILVA, este cel care l-a protejat permanent pe Armand Chiriloiu în ultimii ani

1
313

Timp de şase ani, directorul Direcţiei Silvice Argeş, Armand Chiriloiu, a fost reclamat permanent la conducerea ROMSILVA. Nu de către adversari, de către inamici politici ori de către foşti directori cu care se află în război, ci chiar de către subordonaţii lui pe care efectiv i-a terorizat cu mutări, sancţiuni, desfacerea contractelor de muncă şi chiar dosare penale!

Ca un făcut însă, nicio sesizare n-a avut efect. Toate se izbeau ca de un ecran de protecţie care le deturna de pe traseul lor firesc.

Ei bine, am aflat cine era responsabil pentru acest lucru odios. Cine torpila toate demersurile inginerilor silvici argeşeni de a-şi găsi dreptatea la conducerea ROMSILVA. Este vorba despre un anume Sabin Bratu, individ aflat de ani buni în funcţia de consilier al tuturor directorilor generali care s-au perindat la conducerea Regiei Naţionale a Pădurilor.

Acest Bratu a fost coleg de grupă cu Armand Chiriloiu şi este unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai săi. El l-a influenţat pe fostul director general Ciprian Pahonțu să nu dea curs propunerilor de demitere a lui Chiriloiu şi l-a anunţat pe şeful DS Argeş de fiecare control.

Acum, că am aflat aceste lucruri, ne vom ocupa şi de inginerul Bratu, în a cărui declaraţie de avere am descoperit inadvertenţe grave. ANI, DNA, minister etc., peste tot vom sesiza în zilele următoare.

Până atunci însă, pregătim un interviu bombă cu ministrul Ioan Deneș, pe care îl vom ruga să explice de ce ţine la sertar un raport al Corpului de Control care a verificat activitatea de la Direcţia Silvică Argeş în noiembrie 2017 şi a finalizat verificările cu o rezoluţie prin care-i cerea ministrului să-l dea pe mâna Parchetului pe Armand Chiriloiu. Plus multe-multe alte întrebări care au nevoie de răspunsuri ferme!

Vom reveni!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Buna ziua. Asteptam cu interes interviul cu domnul ministru si clarificarile promise in cazul inginerului Sabin Bratu !

Lasa un raspuns