Infractorul condamnat Florin Frătică vrea să înlocuiască abuziv doi consilieri locali de la Bradu cu marionetele lui: Ţâţă şi Ţâcă!!!

0
146

După 8 ani de balamuc, bătaie de joc şi jaf inimaginabil al banului public, la Bradu s-a reinstalat normalitatea. În etape, fireşte, pentru că în comuna în care s-au instalat penalul Florin Frătică şi banda lui de lepre şi panarame lucrurile au reintrat foarte greu în matcă.

În primul rând, brădenii şi-au recâştigat primăria, prin alegerea lui Dănuţ Stroe în funcţia de edil al comunei, în iunie 2016. Totuşi, pentru aproape un an, infractorul condamnat Florin Frătică şi penalii lui au reuşit să blocheze în mare parte activitatea Primăriei, Frătică fiind ales viceprimar în urma unor mizerabile jocuri de culise.

De-abia din august a.c. Consiliul Local Bradu a reuşit să scape de Frătică, acesta fiind condamnat la închisoare cu suspendare de către Curtea de Apel Piteşti. Noul viceprimar de la Bradu, Gheorghe Negoi, a fost ales şi cu votul a doi consilieri PAM-PMP (Partidul pentru Argeş şi Muscel, pe listele căruia au fost aleşi, s-a dizolvat între timp în Partidul Mişcarea Populară!).

Florin Frătică, deşi nu mai reprezintă pe nimeni şi nu mai este susţinut de nimeni, deşi este judecat în continuare pentru zeci de infracţiuni grave şi i se impută prejudicii de zeci de milioane de euro (lui şi tovarăşilor lui de furăciuni!), nu renunţă la ideea de a avea un cuvânt de spus în legătură cu bugetul comunei Bradu pe care l-a prăduit ani de zile cu gaşca lui de puşcăriabili.

În acest sens, deşi statutul PMP prevede clar că un condamnat penal nu mai poate rămâne membru al partidului din momentul rămânerii definitive a hotărârii de condamnare, Florin Frătică fiind deci exclus definitiv din viaţa politică a comunei Bradu, infractorul nu se dă bătut. Aşa că a emis hotărâri prin care cei doi consilieri PMP care au votat conform interesului comunităţii, şi nu conform intereselor clanului Frătică, sunt excluşi din partid şi urmează să fie înlocuiţi cu două personaje rocamboleşti: Stancu Alexandru, zis Ţâţă, şoferul lui Florin Frătică, şi Soare Cristinel, zis Țâcă, vechiul lui partener de matrapazlâcuri de la clubul sportiv Atletic Bradu.

Evident, deciziile lui Frătică, infractorul condamnat la puşcărie cu suspendarea executării pedepsei, au fost deja contestate şi foarte probabil vor fi infirmate de către instanţă. Problema este că, din nou, acest individ toxic încearcă să controleze o parte din CL Bradu, folosind metode abuzive şi presiuni. Drept urmare, în zilele viitoare, cei doi consilieri pe care Florin Frătică vrea să-i dea afară din Consiliul Local, d-nii Motolea Angheluţă (fost viceprimar în mandatul lui Costel Zanfir) şi Luca Florentin (unul dintre cei mai influenţi brădeni din satul Geamăna), promit dezvăluiri incendiare despre activitatea şi matrapazlâcurile comise la Bradu de Florin Frătică!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns