Infractorul Băsescu Traian îşi bate joc de argeşeni pentru a-şi ajuta candidatul de 1% Cătălin Bulf!

0
285

26 mai Basescu tupeu nesimtitPrintre cei care au venit în Argeş să ne spună pe cine să votăm se numără şi cel mai mare nenorocit din istoria postdecembristă a României. Îl cheamă Băsescu Traian şi se face vinovat de dispariţia flotei, de spălare de bani, de incendieri de nave, de insulte rasiste, de tăierea salariilor şi pensiilor, de creşterea TVA de la 19 la 24%, de promovarea unor nemernici în funcţii publice de vârf etc.

Numai pentru faptul că este susţinut de Băsescu, Cătălin Bulf nu ar trebui votat de niciun argeşean de bun-simţ. Mai cu seamă că fostul preşedinte a avut tupeul scelerat să le spună locuitorilor judeţului că unul ca Pendiuc nu ar trebui să vină în faţa electoratului atâta vreme cât este suspect!

Băsescu este tupeist până la extrem, pentru că vorbeşte de funie în casa spânzuratului! Pentru că în situaţia lui Pendiuc se afla şi el când a candidat la preşedinţia României (dosarul Flota, dosarul spălarea de bani – Căşuneanu etc.). Numai că, pe lângă tupeu, fostul şef de stat este şi INCULT cât cuprinde, deoarece Pendiuc nu este SUSPECT, ci INCULPAT, dosarul pentru care a fost arestat preventiv pentru opt luni fiind deja în instanţă pentru judecata pe fond!

Faptul că Tudor Pendiuc nu trebuie votat nu înseamnă că piteştenii trebuie să voteze un băsist acuzat de ONU că a încălcat embargoul impus Irakului, cum este Cătălin Bulf! Ar fi culmea ca piteştenii să ia acum lumină… electorală de la viitorul puşcăriaş Traian Băsescu, personaj cercetat de Parchetul General în zeci de dosare pentru zeci de infracţiuni!

D.M.D.

P.S. Cătălin Bulf este un candidat de 1%! Când mă gândesc câţi bani a cheltuit în campania asta electorală, recunosc faptul că rezultatul ei pentru şeful PMP Argeş mă va face extrem de fericit! Băsescu la puşcărie, Bulf la… sărăcie! 🙂

Lasa un raspuns