Influenţată de amica ei bolnavă mintal Miss Autopsia, primăriţa Jenica Dumitru declară război Consiliului Local Ştefăneşti!

0
529

În ultima perioadă, la Primăria Ștefănești lucrurile au luat-o razna complet. De fapt, evenimentul declanşator a fost decizia primăriţei Ioana Jenica Dumitru de a o angaja pe amica ei idioată, Miss Autopsia (în buletin Lavinia Năstase), pe postul de consilier personal.

Imediat după ce pomenita cretină a ajuns să fie mâna dreaptă a Ioanei Dumitru, primarul Ștefăneștiului a suferit o schimbare dramatică. Dintr-un edil responsabil, care colabora decent cu Consiliul Local Ștefănești, care încerca să rezolve problemele comunităţii, care se comporta cu respect faţă de angajaţi şi colaboratori, Ioana Jenica Dumitru s-a transformat într-un caz patologic. Patologic, dar mai ales penal!

Începând de astăzi, „Ziarul de Argeş” demarează o amplă anchetă de presă în cadrul căreia vom demonstra, cu probe irefutabile, nu doar faptul că PSD Argeş este obligat să o excludă pe primăriţa de la Ștefănești, ci şi faptul că organele abilitate ale statului au la rândul lor obligaţia să o ridice pe Ioana Dumitru, să o dea pe mâna justiţiei şi, ulterior, să o cazeze pe cheltuiala statului la Colibaşi!

Mâine vom prezenta primul caz. Un caz în care edilul de la Ștefănești comite un fals, un abuz cât casa în relaţia cu o instituţie a statului. Totul probat cu documente! Iar dezvăluirile vor continua, gradual, multe luni de-acum încolo! Până vom readuce liniştea, normalitatea şi mai ales legalitatea sub acoperişul Primăriei Ștefănești!

Deocamdată, iată o postare agramată şi complet stupidă prin care Ioana Dumitru declara ieri război Consiliului Local Ștefănești, deşi acest for este cel care conduce oraşul, în timp ce primarul are (doar) obligaţia să vegheze la punerea în aplicare a hotărârilor de Consiliu Local.

Citiţi mâine pe www.ziaruldearges.ro ce se întâmplă când o primăriţă incompetentă şi complet dezechilibrată, cum este coana Jenica, ajunge să-şi înnoade coada cu o bolnavă psihic cu apucături de infractoare ca Miss Autopsia!

D.M.D.

P.S. Dacă mai există persoane în PSD sau în mass-media care o vor susţine pe Jenica din Ștefănești după ce vom dezvălui faptele deosebit de grave pe care le-a comis sau în care este implicată, le promit că le vom trata la fel. Adică exact ca pe nişte infractori!

Lasa un raspuns