Incredibil, dar adevărat: Purtătorul de cuvânt al prefectului Emanuel Soare consideră că profesorii nu merită nicio mărire de salariu!

0
545

Deputatul PSD Nicolae Georgescu, unul dintre cei mai activi şi implicaţi parlamentari social-democraţi din Argeş, a postat ieri un mesaj critic la adresa Guvernului PNL. Guvern pe care l-a acuzat, cu argumente, că intenţionează să nu majoreze, conform legii, salariile profesorilor.

O postare corectă, la care diverse persoane au lăsat comentarii, într-o majoritate covârşitoare critice la adresa guvernării PNL.

Asta este, se mai întâmplă. Elogii nu prea aveau de ce să le aducă oamenii din moment ce sunt un guvern lipsit de eficienţă şi credibilitate, care a băgat România în criză.

Numai că, brusc, a intervenit purtătorul de cuvânt al prefectului, fostul jurnalist Andri Irimia. Acesta, ironic, a susţinut că profesorii nu merită nicio mărire pentru că… n-au prea muncit anul ăsta!

Evident că o serie de cadre didactice, plus alte persoane de bun-simţ, i-au dat replica pe loc acestui individ inept, plătit gras de la buget pentru ca prin gura lui să-şi facă prefectul nevoile şi dorinţele auzite!

Culmea este că, nici după ce a fost contrat de zeci şi zeci de persoane, purtătorul de cuvânt al prefectului Emanuel Soare nu a dat înapoi şi a continuat să bată câmpii. Le-a dat-o profesorilor exemplu pe soţia lui care… a stat acasă în şomaj tehnic, pe 75% din salariu!

Ce are sula cu prefectura? Băiatul ăsta, subţire mobilat intelectual, compară faptul că soţia lui a STAT degeaba două luni, plătită cu 75% din salariu, cu munca extrem de dificilă prestată de învăţători şi profesori în pandemie, aceştia din urmă fiind obligaţi să se adapteze din mers la cerinţele predării online!

Andri Irimia, gazetar ratat care a fost angajat de prefect la insistenţa unui personaj rocambolesc al Argeşului, celebra panaramă Miss Autopsia, şi ea membru de va(r)ză al PNL Argeş, îşi permite să atace o instituţie fundamentală a statului, şcoala, lovind, din frustrări personale şi incapacitate de a înţelege realitatea, în cei care formează generaţiile de mâine.

OK, în cazul lui dascălii au eşuat! A ieşit din şcoală mai… sec decât a intrat. Dar este o vorbă: de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

Aşteptăm demisia de onoare! Sau demiterea de urgenţă!

D.M.D.

Lasa un raspuns