Incredibil dar adevărat: Nu există nici o probă care să ateste traficul de influență în cazul primarului Ion Georgescu!

0
186

Revenim astăzi asupra cazului Ion Georgescu. Pentru că argeșenii trebuie să știe adevărul! Informația te face puternic, în timp ce dezinfomarea te menține în confuzie și întuneric!

Fac precizarea, încă de la început, ca să mă răcoresc puțin, că rândurile următoare se adresează în mod exclusiv oamenilor sănătoși la cap, care înțeleg că, într-un stat de drept, totul trebuie să se desfășoare în limitele cadrului legislativ în vigoare, iar magistrații trebuie să judece în conformitate cu probele existente la dosar, ignorând inflamarea opiniei publice, prea adesea manipulată de mass media!

Psihopații, cretinii care se bucură de problemele omului Ion Georgescu (o personalitate care a ajutat mii și mii de persoane, a dezvoltat un oraș și n-a făcut rău nimănui!) sunt rugați să nu citească acest articol, pentru că le va face rău la fiere. Să rămână la site-urile și la influencerii boschetari care jubilează, pentru că dobitocii care se aseamănă se adună!

Bun!

În două fraze, să rezolvăm o dată pentru totdeauna imbecilitatea cu mita de     10 000/ 30 000 de euro vehiculată agresiv și insistent în presa cu epoleți!

Cea mai importantă instituție a statului din sistemul represiv, Departamentul Național Anticorupție, certifică public faptul că în dosarul Ion Georgescu nu există nicio șpagă! Nicio mită! Nici măcar primire de foloase necuvenite! Nici măcar UN LEU primit de primar, de la prietenul lui de 30 de ani, milițianul care s-a dovedit un mincinos. Un ordinar!

DNA îl acuză pe primarul Ion Georgescu doar de trafic de influență! Deci, oricine vorbește de mită, de bani, este un ticălos, care contrazice însăși rechizitoriul DNA!

Acum, să ne referim un pic la traficul de influență care l-a dus după gratii pe primarul Mioveniului!

A comis Ion Georgescu infracțiunea de trafic de influență? S-o luăm pe rând și să analizăm toate variantele!

A angajat-o primarul Ion Georgescu pe medicul chirurg? Evident că NU!

A intervenit primarul Ion Georgescu pentru angajarea medicului chirurg? Categoric NU! Pentru că, din nou, nici DNA nu susține acest lucru, neexistând nicio probă la dosar că primarul ar fi intervenit la conducerea Spitalului Orășenesc Mioveni!

Putea primarul Ion Georgescu să comită trafic de influență în această cauză? Absolut NU! Pentru că posturile publice, inclusiv în Sănătate, erau blocate de Guvern!

Se mai spune, cu jumătate de gură, pentru că este rușine mare să-ți bați joc de procedura penală în așa hal, că simpla promisiune de ajutor pe care ar fi făcut-o primarul reprezintă în sine trafic de influență. Așa să fie? Evident că NU, din cel puțin două motive.

UNU: Ion Georgescu nu i-a promis niciodată milițianului denunțător că îi va angaja fata într-un mod care nu respectă procedura legală. I-a spus doar că la Spitalul Orășenesc Mioveni este un mare deficit de medici și asistenți medicali și că există posibilitatea angajării. Aproape o certitudine, având în vedere că sunt multe posturi libere, iar nevoia de medici chirurgi este stringentă!

DOI: Ion Georgescu a făcut promisiuni publice de angajare a medicilor și asistentelor în zeci de articole de presă și emisiuni TV, având în vedere că la Mioveni avem de-a face cu un spital nou nouț, a cărui schemă de personal a trebuit să fie asigurată rapid cu medici, asistente, infirmiere etc. Pe logica asta, ar fi comis trafic de influență, pentru comunitatea din Mioveni, o dată pe săptămână! Chiar am înnebunit cu toții?!

Și ar mai fi ceva. Chair ați uitat lupta disperată a primarului Ion Georgescu, în pandemie, pentru medici ATI? Atunci, când a salvat sute și sute de vieți, n-a mai făcut trafic de influență?

Și mai este o chestiune la care magistrații ar trebui să răspundă public, în fața argeșenilor și mai ales a celor din Mioveni, pe care i-au lăsat fără primar!

De ce stă Ion Georgescu după gratii?

De ce a fost el arestat preventiv pentru 30 de zile, din moment ce lăsarea lui sub control judiciar se impune, având în vedere că, dincolo de chestiunile enumerate mai sus, avem de-a face cu un cetățean cu un trecut impecabil, implicat permanent în dezvoltarea comunității din Mioveni pe care o conduce de aproape 17 ani, fără antecedente penale, în vârstă și cu probleme de sănătate?!

Ion Georgescu nu poate influența martorii, pentru că aceștia nu există. Nu poate lua legătura cu denunțătorul, pentru că are interdicție în cadrul procesului penal!

Și atunci? Care este rostul acestei măsuri de siguranță, cu caracter excepțional, pe care instanța a dispus-o în cadul unui dosar penal în care, pe fond, nu poate exista altă soluție decât achitarea?!

Opinia publică așteaptă de la instanță o hotărâre în conformitate cu legea, nu cu dorința politică a unor rivali ai edilului de la Mioveni și cu ura scelerată a câtorva ratați din presă, ajunși marionetele sistemului represiv.

D.M.D.