Incredibil, dar adevărat! După soţ, şi sora a devenit licenţiat în Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării la facultatea condusă de prodecanul PNL Delia Duminică!

0
2494

„Ziarul de Argeş” a prezentat, în exclusivitate, povestea Deliei Duminică, fost consilier parlamentar al ex-deputatului PNL Adrian Miuţescu.

Această doamnă a fost implicată profund în cele mai nefaste strategii electorale marca PNL Argeş, dintre care cele mai celebre sunt povestea miliardului de euro pentru Argeş din campania lui Miuțescu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş (campanie pierdută dezastruos de liberal!) şi povestea doamnei cu bâta, strategia lamentabilă cu care liberalii au vrut s-o înscăuneze pe Anca Barbu primar la Piteşti în 2008 (campanie care a eşuat şi ea, la fel de penibil!).

În prezent, Delia Duminică a ajuns conferenţiar universitar la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Piteşti, facultate unde ocupă şi funcţia de prodecan.

„Ziarul de Argeş” a dezvăluit modul în care soţul doamnei în cauză, Petre Duminică, militar angajat pe bază de contract, a ajuns licenţiat în Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Da, exact la facultatea unde nevastă-sa era prodecan! Evident, omul nu avea nicio tangenţă cu jurnalismul, nu a profesat niciodată şi singurul motiv pentru care a obţinut această licenţă este faptul că avea posibilitatea (soţia ştie de ce!) şi dorinţa de a primi, eventual, un salariu mai mare ca licenţiat!

Ei bine, dacă povestea soţului este deja arhicunoscută în spaţiul public argeşean, vă prezentăm astăzi, tot în exclusivitate, o nouă operaţiune spectaculoasă a familiei Duminică desfăşurată tot în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Nu doar soţul prodecanului Delia Duminică şi-a descoperit, fulgerător, pasiunea pentru jurnalism şi comunicare, ci şi sora acesteia, d-na Barcan Oana Maria (fostă Tundrea). Pe cale de consecinţă, şi sora a devenit jurnalist şi comunicator cu patalama, tot la facultatea unde preda distinsa doamnă Duminică de la PNL! Fabulos nu-i aşa?!

Ei bine, credeţi că doamna Barcan Oana Maria lucrează la vreun ziar sau pe la vreo televiziune? Absolut deloc! Şi-a luat licenţa doar pentru că a avut o oportunitate. A se citi o soră conferenţiar şi ulterior prodecan acolo unde trebuia!

Vom reveni luni cu povestea detaliată!

D.M.D.

Lasa un raspuns