Incompetenţa PNL Argeş ucide: Până la acest moment, rata mortalităţii în judeţ este de 9,13%. La 219 persoane diagnosticate pozitiv avem 20 de morţi!

0
193

La nivelul României, rata mortalităţii este 6,55%. Avem un total de 17.191 diagnosticaţi pozitiv şi 1.126 decese!

Instituţia Prefectului Argeş informează că situaţia epidemiologică din judeţ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

  • persoane aflate în carantină instituţionalizată: 203;
  • persoane internate în spital: 162;
  • persoane vindecate: 84;
  • persoane diagnosticate pozitiv: 219;
  • persoane decedate: 20.

După ce publicăm cifrele seci pe care ni le trimite prefectul liberal cu doctorat în superbul oraş Bălţi din Republica Moldova, Emanuel Soare, ne uităm de fiecare dată dacă în comunicat găsim cumva scuze de la acest reprezentant incompetent al unui guvern de catastrofe.

Niciodată!

Puştiul ăsta arogant, angajat ilegal de liberali la Casa de Pensii Bucureşti (ca să devină funcţionar public!) şi transferat în două zile pe funcţia de prefect al judeţului Argeş, suferă de narcisism. (Aşa cum probabil că Adrian Miuțescu, zis Piticul Atomic, suferă de nanism!)

Prefectul Emanuel Soare nu ratează nicio ocazie să se laude cu superrezultatele obţinute de el şi ciumpalacii pe care i-a numit în fruntea instituţiilor de sănătate din Argeş în lupta cu Covid-19.

Aşa să fie oare? Au fost prefectul şi gaşca lui de politruci foarte eficienţi, eficienţi sau măcar destul de eficienţi în aceste luni de pandemie?

Au fost pe dracu’ să-i ia şi să ne scape de ei! Se vede imediat dezastrul înregistrat în Argeş.

Până la acest moment, rata mortalităţii în judeţ este de 9,13%. La 219 persoane diagnosticate pozitiv avem 20 de morţi!

La nivelul României, rata mortalităţii este 6,55%. Avem un total de 17.191 diagnosticaţi pozitiv şi 1.126 decese!

Astea sunt cifrele comunicate şi pe ele discutăm!

Mortalitatea în Argeş a fost peste media naţională, aşa cum media IQ-ului în PNL Argeş este mult sub nivelul minimal de bun-simţ în politică!

Lasa un raspuns