Închisoare pe viață pentru piteșteanul care și-a ucis iubita! Câți bani trebuie dea familiei tinerei

0
157

În decembrie 2016 vă relatam o oribilă crimă săvârșită de un tânăr de 37 de ani din Pitești – și ucis iubita înjunghiind-o cu un cuțit în inimă și i-a abandonat corpul într-o pădure (articolul complet aici). Iată că a sosit și momentul ca făptașul să plătească: magistrații Curții de Apel Craiova l-au condamnat la închisoare pe viață.

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Bogdan Ionuţ Frâncu, originar din Piteşti, şi-a omorât iubita, Cristina Marin, o tânără de 30 de ani, din Scorniceşti. Bărbatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona inimii. Ulterior, criminalul a aruncat trupul neînsufleţit al tinerei într-o pădure din Optaşi, după care a fugit către Piteşti.

“Admite apelul părţilor civile. Respinge apelul inculpatului ca nefondat. Desfiinţează sentinţa penală sub aspectul laturii penale şi sub aspectul laturii civile cu privire la cuantumul daunelor morale acordate părţii civile Marin Adriana. (…) Condamnă pe inculpatul Frâncu Bogdan Ionuţ la pedeapsa detenţiunii pe viaţă. Obligă inculpatul către partea civilă Marin Adriana la plata sumei de 140.000 lei cu titlu de daune morale. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale atacate ce nu contravin prezentei. (…) Definitivă”, se precizează în soluţia instanţei craiovene.

Pe lângă cei 140.000 de lei pe care bărbatul a fost obligat de instanţă să îi plătească drept daune morale membrilor familiei tinerei, care s-au constituit părţi civile, el trebuie să achite şi 25.000 lei, daune materiale.

Lasa un raspuns