În tinereţea lui de pesedist aflat pe drumul îmbogăţirii, Mircea Drăghici a cumpărat un lift pe care îl ţinea încuiat permanent, nepermiţându-le vecinilor să-l folosească!

0
118

Una bună astăzi despre penalul Mircea Drăghici, fostul trezorier al PSD, personaj împotriva căruia DNA a pus în mişcare acţiunea penală pentru delapidare şi pentru folosirea subvenţiei primite de la stat de către PSD în alt scop decât cel pentru care a fost acordată prin lege…

Vă mai amintiţi poate că Mircea Drăghici, în perioada în care era subprefect, apoi mare consultant în atragerea de fonduri europene şi mai apoi deputat, a locuit o perioadă într-un bloc turn situat undeva prin zona Fraţii Goleşti. Aici le-a lăsat o amintire crâncenă vecinilor, care n-au mai întâlnit şi spun că foarte probabil nu vor mai întâlni un personaj ca „domnu’ Mircea”!

Ce era atât de special la deputatul Mircea Drăghici? Totul. Un om mai conflictual, mai încăpăţânat şi mai avar ca el nu puteai găsi, susţin foştii săi vecini. Cea mai năucitoare mutare a parlamentarului a fost achiziţionarea unui lift împreună cu unul sau doi colocatari, lift pe care l-au folosit doar ei. Marea majoritate a vecinilor, care nu dispuneau de banii necesari pentru a-şi plăti cota parte la lift, au fost privaţi de folosinţa acestuia timp de ani buni!

Înţelegeţi cu cine avem de-a face? Ce frustrări a avut, permanent, acest băiat născut sărac, angajat la un service unde trudea acoperit de uleiuri şi unsori, dar care a ajuns mare şi important pentru că aşa a vrut Constantin Nicolescu?

Foamea din tinereţe l-a făcut acum să devină parte în toate combinaţiile penale orchestrate din banii PSD, să cumpere în rate un Mercedes G Klasse la care neam de neamul lui nu visase până să ajungă trezorier la partidul stat, să-şi tragă o vilă în Pipera tot cu ajutorul fondurilor oferite de statul român PSD, plus alte şi alte golănii financiare care vor fi descoperite curând!

Şi tot frustrarea îl va duce curând pe Drăghici la loc răcoros şi ferit, fie că se va numi Rahova, Colibaşi sau Poarta Albă!

D.M.D.

Lasa un raspuns