În timp ce liderii PSD Argeş l-au boicotat în bloc pe Armand Chiriloiu de Ziua Silvicultorului, procurorii DNA Bucureşti au demarat expertizele în cazul mai multor drumuri forestiere „cu probleme”

0
90

Vineri, clica lui Armand Chiriloiu de la Direcţia Silvică Argeş a sărbătorit Ziua Silvicultorului. Evenimentul a fost organizat la cabana din Poienile Vâlsanului, cabană aparţinând Ocolului Silvic Mușetești.

În urma dezvăluirilor din „Jurnalul de Argeş” şi „Ziarul de Argeş”, Armand Chiriloiu a devenit însă nu doar o persoană nefrecventabilă, ci mai ales una imposibil de frecventat. Niciunul dintre şefii PSD n-a fost prezent la chermeza lui don Armando. Niciun parlamentar PSD sau ALDE nu l-a onorat cu prezenţa pe Chiriloiu. Niciun şef de deconcentrată n-a trecut pragul cabanei luxoase deţinute de Direcţia Silvică! Niciun ştab de la SRI, din Poliţie etc. nu a petrecut cu gaşca de silvicultori condusă de Chiriloiu!

Nasol, don Armando, nu-i aşa? Când încep stăpânii să te evite, ai încurcat-o!

De fapt, există posibilitatea ca şefii PSD să fi absentat şi din cauza faptului că DNA a demarat expertizele la faţa locului în cazul mai multor drumuri forestiere! Nimeni nu vrea să cadă odată cu Armand Chiriloiu!

Şi totuşi a fost un demnitar prezent, şeful RNP Romsilva, Gheorghe Mihăilescu. Mihăilescu n-a venit cu mâna goală, a venit cu… socrul său! Tare sau ce?!

Acum se explică de ce toate memoriile depuse la Romsilva împotriva lui Chiriloiu n-au niciun efect. Şeful cel mare, împreună cu tatăl soţiei lui, este tovarăş de pahar cu don Armando de la Piteşti! Trecem peste faptul că socrul lui Mihăilescu este pensionar de mult şi nu avea ce dracului să caute la eveniment…!

Nu putem trece însă peste faptul că salariaţilor Direcţiei Silvice Argeş li s-au oferit un fel de prime constând în bonuri de cadou în valoare de 2.000 RON pentru fiecare. Aici lucrurile nu stau deloc legal, în opinia noastră, aşa că vom sesiza autorităţile să investigheze cazul.

Revenim!

D.M.D.

Lasa un raspuns