În timp ce DNA Bucureşti se pregăteşte să-l bage după gratii, Armand Chiriloiu se distrează în Austria cu Dan Lazăr, posesor de fond de vânătoare şi unul dintre beneficiarii sumelor importante oferite de Direcţia Silvică Argeş pentru amenajarea de drumuri forestiere!

0
149

De fiecare dată când este întrebat despre problemele lui cu legea, şeful de la Direcţia Silvică Argeş susţine că nu are niciun dosar la DNA şi că totul este o invenţie a presei.

Ei bine, lucrurile stau exact pe dos. Presa – mai precis spus, presa onestă şi dedicată comunităţii argeşene – spune adevărul, iar el minte ca orice mitoman prins asupra faptului. Publicăm astăzi un facsimil de unde rezultă, dincolo de orice dubiu, că deja celebrul dosar penal nr. 187/P/2014 în care Armand Chiriloiu este cercetat pentru o mulţime de capete de acuzare a fost preluat de Secţia de Combatere a Corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Se fac cercetări, audieri de martori şi se pregăteşte, din informaţiile noastre, momentul în care gaşca de la DS Argeş va fi transferată la puşcărie. Nu doar ei, ci şi politicieni care i-au susţinut, aici intrând atât cel cu cabana forestieră, cât şi cel cu piscina şi amenajarea grădinii!

Lucrurile au intrat în linie dreaptă, fapt pentru care garantăm noi, care n-am dat niciodată rateu cu un subiect de presă. Cu cât a fost mai lungă aşteptarea, cu atât va fi mai satisfăcător deznodământul pentru toţi cei care nu mai suportă jaful din pădurile Argeşului!

Cât despre Armand Chiriloiu, el se bucură cumva de ultimele zile de libertate. Şi se bucură într-un mare fel, şi anume în Austria, la schi! Vorba vine la schi, având în vedere că don Armando stă mai bine cu celebrele preparate de porc austriece şi cu alcoolul decât cu sportul! Alături de penalul din fruntea Direcţiei Silvice Argeş se află omul de afaceri Dan Lazăr, posesor de fond de vânătoare şi personaj implicat în amenajarea de drumuri forestiere.

În mod normal… n-ar fi normal ca Armand Chiriloiu să meargă în concediu cu unul dintre afaceriştii care prestează pe bani grei lucrări pentru Direcţia Silvică! Pentru că este nu doar un lucru imoral, ci şi un conflict de interese cât vila lui Chiriloiu de mare!

Aşteptăm ca şeful D.S. Argeş să facă publice documentele care să ateste că şi-a plătit singur toate cheltuielile din Austria. Oricum, va trebui să o facă în faţa procurorilor DNA, pe care îi vom sesiza chiar astăzi!!

În altă ordine de idei, vom reveni zilele următoare cu dovezi irefutabile care atestă că judeţul Argeş ocupă unul dintre primele locuri în România la capitolul defrişări ilegale!

D.M.D.

Lasa un raspuns