În timp ce alți aleși PNL violează și abuzează minore, șeful PNL Albota supune la perversiuni logica și limba română!

0
142

Damian Butnariu, primarul PNL al comunei Mogoșești-Siret, din județul Iași, a recunoscut în instanță că a întreținut relații sexuale cu două fete minore, pe care un proxenet i le-a adus chiar în sediul primăriei!

Primarul PNL al comunei Gropeni din Brăila, Stan Malinche deși însurat, îi făcea unei tinere declarații de dragoste în timp ce era dezbrăcat în camera de hotel din București!

În iunie 2022, Ionel Robert Ștefan (PNL), primar al comunei ilfovene Ștefăneștii de Jos, a fost trimis în judecată alături de alte 7 persoane, fiind acuzat că a violat și exploatat sexual o fată de 13 ani. DIICOT îi mai acuză pe inculpați de trafic de minori, loviri și alte violențe și influențarea declarațiilor. Cu ocazia perchezițiilor, anchetatorii au descoperit cannabis în camera fiului primarului, care a fost și el pus sub acuzare.

Subprefectul PNL de Iași, Marian Grigoraș a demisionat săptămâna trecută, după ce a fost surprins în ipostaze compromițătoare. Deși este căsătorit și are o fiică, Marian Grigoraș a apărut în ipostaze intime alături de o femeie care lucrează în cadrul Primăriei.

Mircea Manea, primarul PNL din localitatea Moeciu, județul Brașov este acuzat că ar fi agresat sexual o membră a Circumscripției Electorale din Moeciu.

Ce legătură este între toți acești dobitoci sus pomeniți? Dincolo de faptul că sunt niște degenerați, sunt membri de vază ai PNL, partidul care a îndatorat România pentru trei generații!

Din fericire, în Argeș, PNL nu s-a făcut remarcat prin astfel de specimene bolnave. Poate și pentru că rezultatele PNL Argeș au fost, ca de obicei, catastrofale, și partidul n-a reușit să câștige suficiente primării în care primarii liberali să se facă de râs!

Sub privirea blondă a Alinei Gorghiu, ministrul Justiției și șefa urmașilor lui Brătianu în Argeș, conducerea PNL Argeș a devenit ultraeuropeană, promovând doar bărbați cu o masculinitate estompată până la confuzie, gen Radu Perianu, Mihai Coteț, Dragoș Predescu….

Onoarea PNL Argeș este salvată de șeful organizației (existente doar pe hârtie!) PNL Albota, Roland Florian Dumitru, zis Ando!

Omul este exact opusul celorlalți! Dacă ei merg la Filarmonică și le place, spre exemplu, Dmitri Shostakovich, Ando merge la cârciumă și ascultă Florin Salam, Nicolae Guță și Don Genove, lăutarii prăfuiți ai clanurilor și mahalalelor!

Dacă Mihai Coteț se filmează zilnic de trei ori în timp ce delirează semidoct despre orice, Ando de la Albota preferă să joace în clipurile triste ale unor maneliști obosiți și analfabeți, atunci când nu se fotografiază, treaz muci, cocoțat pe mașină! (Publicăm și foto, ca să nu existe dubii!)

Din informațiile noastre, Alina Gorghiu nu este deloc încântată de faptul că omul ei de la Albota are (doar) 12 clase și… la fel de mulți membri în organizație (asta după ce și-a înregimentat politic rudele, ca să nu-i fie urât la sediu!).

A umblat vorba că PNL Argeș îi va oferi acestui băiat o bursă de studii, care să-l ajute să scrie corect, să se exprime corect și, în general, să nu pară un absolvent la frecvență redusă al unui liceu agricol din Băicoi! Din păcate, n-a fost așa!

Așa că Ando, într-un moment în care n-ar fi fost în stare să explice ce caută el în viața lui, s-a dezlănțuit, pozând într-un Rambo de Taraf TV:

,,Eu nu am teamă! De fiecare dată când primarul atacă cu mijloace ,,neortodoxe”, eu devin din ce în ce mai puternic.

Dacă doriți mai multe detalii despre activitatea mea, despre mine, vă stau cu totul la dispoziția dumneavoastră

Râde lumea la Albota ca pe vremuri la spectacolele Grupului Vacanța Mare! Băiatul ăsta cu 12 clase, care n-a fost în stare să strângă 10 persoane din comună când a fost inaugurat sediul PNL Albota și care a reușit să aducă doar 6 rude la întâlnirea din Albota cu ministrul Mircea Fechet, ne spune cum devine el din ce în ce mai erect, politic vorbind, când e atacat… neortodox!

Măi Doriane mă, pardon, Ando, cine te atacă, mă, băiatule?! Primarul tău Ion Dumitru, unchiul tău, omul care te-a botezat? Râde lumea de tine, luptătorule care ești tu viteaz!

Băi, tu n-ai avut curaj să apari la TV cu primarul Ion Dumitru într-o emisiune TV în care să purtați o confruntare de idei! Pentru că primarul este tobă de carte, de administrație, iar tu ești varză! Ar fi râs lumea de tine tot weekendul!

,,La sfârșitul săptămânii trecute am inițiat, într-adevăr, o strângere de semnături pentru a susține asigurarea accesului la transport public de persoane prin curse regulate pentru toți cetățenii comunei.”

,,Semnăturile pentru susținerea candidaturii se strâng doar în perioada precampaniei electorale și doar acelea au valabilitate (cu aproximativ 2-3 luni inainte de data alegerilor locale).”

Aici, Ando a fost minunat. Nu știu ce și dacă a consumat ceva dar, dacă da, vrem să știm și noi ce!

A mai auzit vreodată cineva de semnături cu termen de valabilitate? Care expiră în 3 luni? Băiatul ăsta cu 12 clase ne spune că dacă el strângea acum niște semnături, acestea expirau ca botoxul doamnei Gorghiu! Tupeul ca tupeul, dar inteligența este forța lui! (N-am mai râs atât de când l-am văzut pe Coteț în cămașă de firmă și pantofi de 200 de euro…bucata în seră, jucându-se de-a grădinarul!)

Oamenii nu au semnat, măi Ando, un acord de prelucrare a datelor. Înțelegi? Dacă e greu, îți desenez cu carioca!

Nevasta ta și prietenele ei care au strâns semnături nu sunt operatori autorizați să prelucreze date cu caracter personal. Trebuie un picuț de școală pentru asta, o diplomă etc.

Deci, ai greșit! Știu că tu, care n-ai avut contacte cu cărțile decât când îți intra quinta… la șah, probabil vei înțelege totul la șase luni după alegeri, când te vei fi întors de mult la jobul tău spectaculos de operator PC la un birou de cadastru, iar primarul Ion Dumitru va fi câștigat de mult un nou mandat!

Bine, nici în PNL nu vei mai fi atunci, pentru că te vor ejacula ,,colegii” imediat după ce te vei face de râs la vot!

Va fi bine la Albota? Firește că da. Pentru primar, pentru comunitate, pentru dezvoltarea localității! Pentru Ando însă, va fi la fel de bine cum a fost pentru turci la Plevna!

Revenim, pentru că ne distrăm prea bine!

D.M.D.