În procesele din dosarele „Muntenia” a apărut un nou cuplu spectaculos: Tina Florescu şi Ion Tâmplaru!

0
259

La SC Turism Muntenia se întâmplă lucruri fabuloase. Celebra Constantina Florescu, reprezentanta grupului de acţionari ultraminoritari folosiţi drept coloană a cincea de Emil Enescu, patronul complexului hotelier „Victoria”, şi-a făcut rost de un nou aliat, consilier sau ce naiba o mai fi respectivul.

Este vorba despre celebrul Ion zis „Tâmplarul”, un personaj care o însoţeşte la toate procesele pe care le-a intentat societăţii de-a lungul timpului, pentru a o consilia cu experienţa lui juridică remarcabilă, dobândită pe când repara cuiere, sertare şi înlocuia broaşte la „Muntenia”.

Gurile rele susţin că ar fi vorba despre ceva mai mult, ştiut fiind faptul că doamnei Tina îi plac bărbaţii falnici şi potenţi, aşa cum nu este Ion al nostru. Dar, cum a trecut vremea şi mândra de odinioară s-a cam ofilit, se mulţumeşte şi ea acum cu ce poate!

Bucătăresele şi restul trupei de şoc din era Ion Vâlcu ce formează grosul trupei de şoc a Tinei Florescu susţin că, dat fiind noul parteneriat dintre doamnă şi Ion Tâmplarul, se prea poate ca Ion să se înscrie la o facultate de drept. Pentru că a aflat că Tinei îi plac nu doar numerele, la care el se pricepe de minune de când a absolvit clasa a treia, ci şi cunoscătorii în tainele legislaţiei, având în vedere câţi judecători, procurori, avocaţi şi jurişti i-au arătat de-a lungul timpului de ce sunt în stare!

Revenim, fiindcă povestea ne-a captat atenţia.

D.M.D.

Lasa un raspuns