În plină pandemie globală de coronavirus: Deputatul Cătălin Rădulescu Mitralieră face trafic de influenţă printre parlamentari şi manageri de spitale pentru o firmă distribuitoare de măşti, mănuşi şi ventilatoare care vinde cu plata completă în avans!

0
603

În vremuri de criză, în perioade în care moartea loveşte necruţător şi îndoliază zeci, ba chiar sute de mii de oameni în întreaga lume, din întuneric apar şobolanii. Târându-se din canalele insalubre unde vieţuiesc, şobolanii prind din zbor oportunitatea. Şansa de a face bani exploatând spaima, frica, nenorocirea semenilor.

Cătălin Rădulescu este un individ odios. A fost vârât în Parlament de un alt PENAL sinistru, fostul primar al Piteștiului Tudor Pendiuc, cel care l-a introdus pe liste în pofida opoziţiei întregii organizaţii judeţene. PSD Argeş a încercat ulterior să-l excludă de câteva ori, l-a suspendat de două ori, dar… degeaba! La intervenţiile lui Liviu Dragnea şi Codrin Ștefănescu, conducerea centrală l-a reprimit pe acest parlamentar iresponsabil, condamnat deja la închisoare cu suspendare în urma unui proces (în care s-a demonstrat că, deşi era deputat, ridica bani din bancă în numele firmei sale, făcea angajări… practic, conducea de facto o companie de construcţii!).

Am intrat în posesia unor documente care arată fără putinţă de tăgadă că, în cea mai gravă criză epidemiologică din istoria României, deputatul Cătălin Rădulescu face ce ştie el mai bine. Adică se comportă mizerabil. Face, pe scară largă, trafic de influenţă în favoarea unei companii distribuitoare de măşti, mănuşi şi ventilatoare! Le trimite mesaje tuturor parlamentarilor, le recomandă o companie medicală care, zice el, face livrări de ani de zile spitalelor din România.

Dacă aşa stau lucrurile, de ce nu se adresează compania direct partenerilor ei de business, spitalele? De ce şi-ar asocia o companie medicală serioasă imaginea cu cel mai iresponsabil deputat din România?

Şi în vremuri normale, dar cu atât mai mult atunci când avem instaurată starea de urgenţă, traficul de influenţă rămâne TRAFIC DE INFLUENȚĂ! Iar faptul că un demnitar al statului român, un deputat, se ocupă cu astfel de infracţiuni mizerabile ar trebui să determine o reacţie imediată a organelor abilitate!

D.M.D.

P.S. Deputatul Cătălin Rădulescu vă oferă, domnilor manageri de spitale, o superafacere. Totul se cumpără cu avans de… 100%! Livrarea se face în 10 zile, dacă se mai face. Pentru că, fiind stare de urgenţă, clauzele şi termenele sunt… flexibile!

Lasa un raspuns