In plin sezon de nunti, Castel Trivale vine cu oferte de nerefuzat!

0
157

La noi, la romani, toamna nu se numara doar bobocii, ci si nuntile! Da, suntem un popor petrecaret, mai ales atunci cand vine vorba despre a sarbatori alaturi de familie si prieteni cele mai frumoase evenimente din viata, precum nunta ori botezul copiilor. Si de ce nu am fi, cand viata se masoara in micile bucurii de zi cu zi, in clipe de fericire petrecute in preajma celor dragi?

Organizarea unei petreceri vine, desigur, si cu anumite costuri. Insa atunci cand preferati eleganta si bunul gust, alaturi de servicii de calitate, cu siguranta veti fi dispusi sa alocati un buget mai generos pentru astfel de evenimente. Din fericire, Castel Trivale ofera solutii pentru toate buzunarele, caci luxul si rafinamentul nu trebuie sa fie intotdeauna costisitoare!

Puteti opta pentru o petrecere restransa, caci Castel Trivale va pune la dispozitie Salonul Oriental, cu o capacitate de 150-250 de locuri. Pentru petrecerile grandioase, Salonul Royal este locatia ideala, caci poate reuni pana la 400 de persoane. Ambele saloane au fost renovate anul acesta, asa ca va veti putea bucura de un ambient placut, amenajat dupa cele mai noi tendinte. Iar meniul, desi unul bogat si variat, de cea mai buna calitate, porneste doar de la 179 lei/persoana! Si preparatele sunt unele noi, din bucataria moderna, menite sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi in materie culinara.

Iar ofertele nu se opresc aici! Pentru cei care aleg zilele de vineri sau duminica pentru a organiza un eveniment, se ofera un discount garantat de 15%!

Daca v-am facut curiosi ori doriti sa aflati mai multe informatii, ii puteti contacta pe consultantii de vanzari la numerele de telefon 0723640401 / 0722436638 sau 0248271271. Alte detalii puteti afla si de pe site-ul oficial: www.restaurantcastel.ro.

Lasa un raspuns