În miez de noapte, presa argeşeană vă anunţa, isterică, o dezvăluire pe care „Ziarul de Argeş” o publicase de cinci ori în două luni: Tudor Pendiuc candidează ca independent pentru un nou mandat!

0
276

20 apr Pendiuc candideazaSenzaţional! Toate site-urile argeşene au vuit noaptea trecută: Tudor Pendiuc candidează la funcţia de primar al Piteştiului! Din postura de independent, fireşte, pentru că PSD are alt candidat: Cornel Ionică, mult mai bun gospodar şi susţinut 100% de organizaţia social-democrată!

Presa asta s-a tâmpit de tot! „Ziarul de Argeş” a anunţat de vreo cinci ori până acum, în ultimele două luni, că Pendiuc va candida pentru un nou mandat de primar! Am şi prezentat, în exclusivitate, raţiunea pentru care Tudor Pendiuc nu ar trebui să candideze şi motivele pentru care NU POATE să îndeplinească funcţia de edil al Piteştiului! Căutaţi pe site-ul nostru articolele în cauză şi convingeţi-vă!

Şi, ca un sfat, dacă vreţi să aflaţi întotdeauna adevărul, citiţi-ne pe noi, nu pe cei care anunţau, în  miez de noapte, o candidatură despre care „Ziarul de Argeş” vorbea cu luni în urmă. Pentru că în zilele următoare veţi afla de la noi alte amănunte incredibile despre candidatura şi susţinătorii lui Tudor Pendiuc!

D.M.D.

P.S. Sper să nu aud vreun cretin făcând vreo paralelă între cazurile Olguţa Vasilescu şi Tudor Pendiuc. Olguţa nu locuieşte într-un fel de palat al telefoanelor şi nici nu este acuzată de DNA că a primit un sac cu bani!

Lasa un raspuns