În mandatul lui Armand Chiriloiu, în Pădurea Trivale se tăiau ieri stejari de 100 de ani în plină zi!!!

0
371

Pentru cine nu ştie, Armand Chiriloiu, directorul Direcţiei Silvice Argeş, a fost numit în funcţie, în perioada guvernării Ponta, peste capul liderilor judeţeni ai PSD. Pentru mai multă exactitate, numirea lui a venit împotriva dorinţei acestora, cu susţinerea lui Ilie Sârbu, socrul premierului.

În toţi aceşti ani, deloc puţini la număr, Chiriloiu nu a făcut nimic pentru a opri defrişările în judeţ. Dimpotrivă, suprafaţa împădurită a scăzut dramatic!

Ieri, la câteva sute de metri de Restaurantul Cornul Vânătorului, pe ambele părţi ale drumului Piteşti-Băbana, se tăiau stejari. Stejari de 100 de ani! Un coleg din presă mi-a spus că ar aborda subiectul, dar… nu poate! Şefii lui sunt cumva îmbârligaţi cu Chiriloiu şi nu-i permit să scrie.

Acest gen de relaţii îl face pe şeful Direcţiei Silvice Argeş să se simtă invulnerabil. Şi să se poarte ca un feudal pe moşia lui.

Aşa ceva este de neacceptat! Citiţi zilele următoare pe www.ziaruldearges.ro lucruri pe care trebuie să le ştiţi despre activitatea directorului Armand Chiriloiu.

D.M.D.                                                                                          

Lasa un raspuns