În doar două luni de campanie electorală căcăcioasă, Valeca şi Drăghici şi-au bătut joc de 1,3 miliarde lei vechi din cotizaţiile membrilor PSD Argeş! Tare sau ce?!

0
326

Campania mediatică a PSD Argeş a fost o mizerie. De ce? Pentru că a fost o mizerie!

De la coordonatori din partid până la firma care a coordonat întreaga imbecilitate, toţi au avut alte interese. Iar acest lucru s-a văzut în rezultatul final, care putea fi lejer cu cel puţin 7 procente mai bun! Premisele existau, organizaţii puternice asemenea, primari respectaţi în multe localităţi…

N-a fost să fie! Banii partidului au fost cheltuiţi complet fără rost. N-au existat nici mesaje coerente, nici o atitudine combativă în mass-media şi pe reţelele de socializare!

În două luni, aprilie şi mai, s-au irosit 1,3 miliarde lei vechi din banii social-democraţilor care plătesc cotizaţii! Contravaloarea a cinci automobile LOGAN noi!

Luaţi la rost, alde Valeca şi Drăghici dau vina pe cei de la Bucureşti, care ar fi ales o agenţie care să coordoneze totul. Agenţia, la rândul ei, zice că toată răspunderea este a celor de la partid, pentru că ea nu a făcut altceva decât să împartă banii! Mesajele, ideile etc. fiind treaba PSD-ului!

Adevărul este undeva la mijloc. Şi îl vom scoate la iveală împreună zilele viitoare!

D.M.D.

Lasa un raspuns