(În discuţii cu Pro România al lui Victor Ponta…) Armand Chiriloiu i-a anunţat sec pe liderii PSD Argeş că el nu se va implica în niciun fel în campania electorală!

0
161

Realitatea politică vine să confirme, rapid, toate dezvăluirile noastre. Cel mai bogat bugetar din PSD Argeş, şeful de la Direcţia Silvică Argeş Armand Chiriloiu, trage sfori pentru Pro România.

Chiriloiu a fost numit acum circa 7 ani în funcţie de protectorul său, Ilie Sârbu, socrul liderului Pro România, Victor Ponta. Numirea s-a făcut peste capul preşedintelui PSD Argeş de la acea vreme, Constantin Nicolescu, fiind singura promovare care n-a respectat regula numirilor în funcţii la nivelul direcţiilor deconcentrate: propunere din partea organizaţiei judeţene şi confirmare în funcţie a centrului.

Între timp, Armand Chiriloiu s-a dovedit cea mai proastă numire făcută vreodată de PSD, evidenţiindu-se doar prin scandaluri publice, prin tolerarea unor defrişări înspăimântătoare care au făcut din Argeş judeţul numărul unu în topul defrişărilor alcătuit de Greenpeace România şi printr-o avere colosală, formată din mai multe case şi apartamente, peste 2.400.000 RON în nenumărate conturi şi depozite, zeci de terenuri, bijuterii şi arme de colecţie etc.

Când „Ziarul de Argeş” a dezvăluit legăturile lui Armand Chiriloiu cu Pro România pe filiera Ilie Sârbu, unii dintre şefii PSD Argeş au dat neîncrezători din cap. Unul deja pusese labele pe o cabană forestieră în zona Arefu, altul îşi construise moca o piscină şi îşi amenajase grădina cu o firmă „trimisă”, aşa că nu aveau niciun motiv să taie găina cu ouă de aur de la Direcţia Silvică. Poftim, cocoşul!

Numai că, la sfârşitul săptămânii trecute, don Armando i-a lăsat pe cei din Biroul Judeţean al PSD Argeş cu gura căscată, informându-i că el şi trupa lui nu se vor implica în campania electorală, nu va merge pe teren, nu va participa la mitinguri etc. De ce? Ca să nu-i iasă vorbe, a spus el fără să clipească, de parcă n-ar şti toată lumea că este membru PSD!

Mai mult decât atât, susţinerea financiară a apropiaţilor lui Chiriloiu pentru organizaţia judeţeană Argeş a Pro România a crescut semnificativ din luna februarie, lucru pe care factorii de decizie din PSD Argeş (în special Şerban Valeca, personaj cinstit, dar complet detaşat de tot ceea ce priveşte filiala pe care o conduce) refuză până şi să-l verifice, deşi ar fi foarte simplu.

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns