De ce ies în stradă pentru Antena 3

0
383

18 feb de ce ies în stradaSunt sută la sută alături de Antena 3! Îi susţin în demersurile lor, protestez alături de ei şi sunt gata să ies în stradă cu ei. Din cel puţin două categorii de motive, la fel de importante.

În primul rând, Antena 3 este un contribuabil model. Grupul de firme INTACT a plătit aproape 350 de milioane de euro la bugetul de stat până în prezent. Caz singular în mass-media românească! Restul televiziunilor sunt fie în insolvenţă de ani buni, ca Realitatea TV, fie anchetate de DNA şi DIICOT, cum ar fi PRO TV, fie cu datorii de ordinul milioanelor de euro, ca RTV! Mai mult, deşi a fost controlată luni de zile de ANAF-ul lui Sorin Blejnar, firma care deţine ANTENA 3 nu a primit nici măcar o amendă de 1 leu! Lucru care face mai mult decât o diplomă de onoare!

Cei de la INTACT nu au datorii la stat. Au ajuns în situaţia oribilă în care se află astăzi pentru că o mizerie de judecătoare, în total dispreţ faţă de lege, a confiscat clădiri care nu aveau nicio legătură cu dosarul fabricat lui Dan Voiculescu. Spun fabricat nu pentru că aş fi sigur de nevinovăţia profesorului Voiculescu, ci pentru că sunt sigur că modul în care s-a desfăşurat acel proces a fost incorect, ilegal şi ticălos: complet de judecată desemnat direct, nu prin tragere la sorţi, cei doi judecători au intrat pe fond în prima lor zi de promovare la Curtea de Apel şi, încă de la primul termen, au respins pe bandă absolut toate solicitările apărătorilor, aprobând în schimb tot ce au cerut procurorii, termenele de judecată de pe o zi pe alta, confiscarea a numeroase bunuri imobile care nu aveau nicio legătură cu cauza etc.!

În al doilea rând şi, din punctul meu de vedere, cel mai important, ANTENA 3 este singura televiziune care i s-a opus lui Traian Băsescu. Este televiziunea care a stat în picioare în timp ce toate celelalte stăteau în genunchi şi, după cum s-a dovedit, primeau bani şi ordine de la Elena Udrea. Rectific: ordinele erau de la Elena Udrea, banii erau de la noi toţi! Antena 3 a difuzat imaginile care l-au băgat la puşcărie pe Mircea Băsescu, un şpăgar ordinar, un infractor aflat în cârdăşie cu mafia ţigănească! Antena 3 este postul de televiziune care a devoalat timp de aproape 12 ani tot jaful comis în această ţară de mafia băsistă.

Sunt momente în care nu sunt de acord cu ei. Aşa este! Dar sunt momente în care nu sunt de acord nici cu părinţii mei (dar asta nu mă face să-i iubesc mai puţin!). Dar pentru cei 10 ani în care am luptat împreună, fiecare după puterile lui, cu Traian Băsescu şi regimul lui scelerat, Antena 3 va fi întotdeauna în sufletul meu. Şi dacă sistemul acesta mafiot şi represiv nu-şi va lua ghearele de pe televiziunea mea, o să fiu unul dintre cei care i le va rupe!

Rămân, alături de Mircea Badea şi Mugur Ciuvică, adeptul ieşirii în stradă! Pentru că sistemul securist care conduce ţara asta nu va renunţa la încercarea de a îngropa Antena 3! Aşa că… de ce să nu-i îngropăm noi pe ei?!

Dan Marius DONOIU

P.S. Într-un studio al Antenei 3, acum nişte ani, un limbric politic isteric, care se numeşte Mircea Andrei, o ameninţa pe colega şi prietena noastră Dana Grecu. Am ridicat mănuşa! El? Cred că nu regretă ceva mai mult!

Lasa un raspuns