Iată dovada defrişărilor din Pădurea Trivale: stejar de peste 100 de ani prăduit la nici 1.000 de metri de viloiul directorului Armand Chiriloiu!

0
309

Am scris ieri despre defrişările îngrozitoare care au loc în Pădurea Trivale în aceste zile, în mandatul de director al lui Armand Chiriloiu. Publicăm astăzi fotografia unui stejar de peste 100 de ani tăiat în plină zi. În zonă mai sunt alte zeci de stejari retezaţi de nişte nenorociţi prăduitori, în total dispreţ faţă de interdicţia legală care protejează Pădurea Trivale!

Ca o paranteză, de la magnificii stejari puşi la pământ de drujbele unor sceleraţi până la casa şefului Direcţiei Silvice Argeş, Armand Chiriloiu, sunt, în linie dreaptă, sub 1.000 de metri!

Am spus casa? Mai corect ar fi viloiul! Vom publica fotografii incredibile în curând, împreună cu dovada că însuşi Chiriloiu a defrişat oarece stejari ca să-şi poată construi impozanta locuinţă. În cazul lui, presupunem, n-a fost prea greu de obţinut aprobarea…

Revenim în câteva zile cu lucruri incredibile! Şi cu ceva documente pe care le vom publica imediat ce vor intra în posesia noastră.

D.M.D.

Lasa un raspuns