Hoţii din presa argeşeană!

0
337

1Există câteva publicaţii argeşene care fură. Care înşală. Care nu joacă deloc corect, prezentându-le date de audienţă false instituţiilor, agenţilor economici şi simplilor cititori.
Momentan, ne vom referi la internet, acolo unde, prin metode de un infantilism care frizează imbecilitatea, mai multe gazetuţe etalează un trafic fals. Este evident că, în presă, cititorii care te plac revin pe site-ul tău. Nu poţi avea, după ani şi ani de prezenţă online, astăzi 700 de cititori, mâine 7.500! Poimâine 800, răspoimâine 6.300! Aşa ceva nu se poate, mai ales că furtul se vede clar din faptul că au numeroase opţiuni nebifate în statisticile trafic.ro, aşa încât un vizitator al site-ului să nu poată vedea, spre exemplu, câţi cititori sunt în acel moment „live”.
Mie unul nu-mi plac hoţii. Nu-mi plac trişorii. Nu-mi plac oamenii care-şi maschează impotenţa furând!
Aşa că, începând de la 1 noiembrie (le lăsăm timp să intre în legalitate!), vom demasca toate site-urile de presă din Argeş care fac trafic fals şi alterează astfel în mod grav atât credibilitatea profesiei, cât şi piaţa de publicitate. Mai mult, articolele cu pricina, documentate şi cu explicaţii amănunţite, vor fi trimise tuturor instituţiilor publice şi agenţilor economici din judeţ (baza de date o avem, este vorba doar de un click!), ca să ştie toată lumea cine fură. De asemenea, vom sesiza şi trafic.ro, care, vă garantez, îi va scoate din măsurători!
Ştiu, nu este un articol de interes general. Dar vă voi explica dumneavoastră, cititorilor noştri (care sunteţi din ce în ce mai mulţi, lucru care arată că munca noastră susţinută nu este în zadar, motiv pentru care vă mulţumesc!), de ce iniţiem aceste demersuri.
În primul rând, „Ziarul de Argeş” face o presă de calitate, cu articole întotdeauna corecte şi pentru care răspundem în faţa cititorilor cu reputaţia noastră, certificată în aproape 20 de ani de gazetărie. Audienţa noastră pe internet, unde ne aflăm de mai puţin de două luni, a explodat, literalmente! Dintr-o publicaţie săptămânală am devenit un cotidian care aduce zilnic informaţie de calitate şi dezvăluiri curajoase. Vom ajunge foarte curând pe primul loc, pentru că scopul nostru este să facem presă, nu bani!
Am descoperit, spre exemplu, site-ul unui ziar portocaliu care etalează cifre de trafic neconforme cu realitatea. Ei oricum, pentru că sunt foarte proşti, şi scriu foarte prost. Din aceste motive nici nu-i citeşte nimeni! Ori, să compensezi asta cu trafic fals este incorect şi chiar ilegal! Am văzut, de asemenea, mai multe mape de prezentare ale unor publicaţii (inclusiv site-urile lor!). E totul fals de la A la Z! Aşa stând lucrurile, mi se pare normal ca argeşenii să ştie cu cine au de-a face! Cine-i consideră nişte fraieri pe care poţi să-i minţi şi să-i prosteşti în faţă!
În fine, vom detalia totul după 1 noiembrie. Când vom prezenta şi topul hoţilor din online! Presa argeşeană este plină de curve, degeneraţi şi descreieraţi! Cineva trebuie să facă ordine şi aici, pentru că este o meserie extraordinară. Aşadar, citiţi „Ziarul de Argeş”. A fost, este şi va fi mereu altceva!
Dan Marius DONOIU

Lasa un raspuns