Hărţuit de slugile infractorului Florin Frătică, primarul Dănuţ Stroe de la Bradu a cerut sprijinul organelor de cercetare penală!

0
472
  • După ce de Paşte făcea curat în cimitir alături de stăpâna lui Alina Frătică, Dani Mincă, zis Şocâte, vine acum noaptea la locuinţa primarului şi supraveghează, fotografiază, intimidează…!

Cu câteva zile înainte de Paşte, celebra Alina Frătică, soţia infractorului condamnat Florin Frătică, a simţit nevoia să facă un gest de imagine cu care să epateze.

Să nu credeţi cumva că le-a împărţit săracilor din Bradu o parte din banii pe care i-a furat, în cele două mandate de primar, sinistrul ei soţ. Nici vorbă!

Să nu credeţi că şi-a cerut iertare public fostelor ei colege de la Primăria Bradu, care lucrau şi peste program ca să-i facă şi ei treaba pe când absenta şi îi ţinea de urât penalului ei soţ în sejururi la mare sau la munte ori în chefurile interminabile în care Florin fleorpăia cu gingăşie cel puţin două sticle de whisky! Aş!

Alina Frătică şi-a scos echipa de ciocoflenderi pe aleile cimitirului din satul Geamăna. Dani Mincă (zis Şocâte), Stancu Alexandru (zis Ţâţă), plus alţi trei de acelaşi calibru, pe care toată lumea îi ştie de lachei ai familiei Frătică, au ieşit, ca reprezentanţi ai PAM (partid care nu mai există!), să măture, alături de stăpâna lor, aleile cimitirului şi să cureţe mormintele de buruieni. Toată acţiunea s-a făcut sub luminile bliţurilor, fiind transmisă chiar şi live pe facebook, unde era întreruptă non-stop de înjurăturile brădenilor revoltaţi de fariseismul Alinei Frătică şi al sclaveţilor ei!

De ce reamintim acest episod jalnic? Pentru că, se pare, clanul Frătică nu poate să renunţe la Primăria Bradu, deşi instanţa l-a condamnat la puşcărie pe Florin şi l-a transformat într-un penal incompatibil, iar pe Alina n-a votat-o nici Pulea, pe considerentul că, dacă te-ai măritat şi eşti fericită cu un hoţ, atunci îi semeni din toate punctele de vedere! Cu toate acestea, oamenii de casă ai familiei Frătică au trecut la un comportament vecin cu penalul, vizat fiind nimeni altul decât primarul Dănuţ Stroe, edilul comunei Bradu!

Iată o parte dintre faptele comise şi pe care organele abilitate ale statului le investighează chiar în acest moment. Şi, ca să nu avem vorbe, vă prezentăm nu doar fapte, ci şi probe!

În data de 16 octombrie, în jurul orei 23, în faţa casei edilului Dănuţ Stroe a oprit un autoturism BMW, cu numărul de înmatriculare AG22DYM, în care se afla deja cunoscutul Mincă Daniel Ionuţ (celebrul Șocâte!), împreună cu o altă panaramă. Fără să ştie că vecinii primarului au montate camere de supraveghere, cei doi au fotografiat minute bune locuinţa primarului, curtea şi dependinţele acesteia, precum şi o maşină pe care ei au considerat-o ca fiind a primarului Stroe.

Operaţiunea de supraveghere şi filaj efectuată de cei doi securişti de birt ar fi trecut probabil neobservată dacă cei doi nu ar fi revenit, cu acelaşi BMW, şi a doua zi, în jurul orei 14.20, când şi-au continuat nestingheriţi apucăturile ilegale (pentru că este ilegal să fotografiezi şi să filmezi o locuinţă privată sau o persoană dacă nu eşti anchetator, detectiv sau jurnalist!). Fiind observaţi de cineva din familia edilului, s-a discutat ulterior cu vecinii, aflându-se că BMW-ul a fost văzut în apropierea casei primarului de nenumărate ori, fie staţionat, fie în mişcare, la ore la care prezenţa lui acolo ar fi fost imposibil de justificat!

Având în vedere toate acestea, precum şi faptul că acest Dani Mincă este cunoscut ca fiind susţinător necondiţionat şi în stare de orice al infractorului Florin Frătică, primarul Dănuţ Stroe a depus în data de 18 octombrie o plângere penală pentru hărţuire, infracţiune prevăzută şi pedepsită de art. 208 din Codul Penal. În plângere edilul Stroe arată că, „prin acţiunile care au căpătat un caracter de repetitivitate, mi se insuflă o stare de temere cu privire la integritatea mea fizică, a celorlalţi membri ai familiei, precum şi a bunurilor mele, ţinând cont şi de faptul că îndeplinesc o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat (…)”.

Faptul că primarul Stroe este ţinta unei campanii de discreditare şi de intimidare din partea oamenilor de casă ai clanului Frătică devine evident atunci când ne uităm pe facebook, unde o serie de conturi false, pe care le prezentăm în facsimil, preiau şi rostogolesc fel de fel de acuzaţii demente aduse edilului de slugile infractorului condamnat Florin Frătică.

Prezentăm astăzi în facsimil plângerea penală depusă de edil, filmarea în care apar mister Șocâte şi celălalt derbedeu, precum şi printuri cu o parte din conturile false care otrăvesc liniştea socială din comuna Bradu. Zilele viitoare revenim cu noi amănunte!

D.M.D.

Lasa un raspuns