Guvernul PNL-USR-UDMR încearcă să cumpere presa cu bani şi cu vaccinarea jurnaliştilor cu prioritate. „Ziarul de Argeş” refuză mita guvernamentală!

0
93

În afara banilor oferiţi cu generozitate presei pentru a susţine campania de vaccinare anticovid (200 de milioane de lei!), Guvernul PNL-USR-UDMR încearcă să-i cumpere pe jurnalişti introducându-i pe lista celor care se pot vaccina cu prioritate.

Ieri, toată presa argeşeană a primit solicitarea de a depune la Prefectură tabele cu ziariştii care doresc să-şi facă vaccinul în perioada imediat următoare, deşi jurnaliştii nu fac parte, în marea lor majoritate, din nicio grupă de risc!

Cu profundă scârbă, îi transmitem (încă) prefectului Emanuel Soare că nu vrem nici bani de la guvernul antinaţional pe care-l reprezintă şi nici vaccinare cu prioritate! De fapt, nu dorim să ne vaccinăm deloc având în vedere că vaccinul nu asigură nici imunitate, nici protecţie împotriva transmiterii Covid-19, nici nu ne scapă de obligativitatea de a purta măştile complet inutile.

Deci… NU!

„Ziarul de Argeş” refuză mita guvernamentală!

D.M.D.

Lasa un raspuns