Ginerele lui Constantin Nicolescu primeşte în continuare tone de bani publici de la regia condusă prin Alina Nicolau de Maria Dinu!

1
936
  • Dan Manu, preşedintele CJ Argeş, se face că nu vede şi nu ştie nimic. Omul este ocupat să-şi găsească partid pentru o nouă candidatură!

Am fost cel mai vehement contestatar al tentativei Mariei Dinu de a prelua PSD Argeş. În continuare susţin cu tărie faptul că această persoană, ca şi altele din brigada ei de prăduitori, trebuie trimisă acasă, să lucreze în mediul privat. Unde va avea ocazia să demonstreze URBI et ORBI cât este de tare pe picioare când nu împarte bani publici şi nu patronează combinaţii dubioase!

Ce problemă foarte gravă trebuie soluţionată de urgenţă la nivelul Argeşului? Simplu: trebuie tăiată legătura invizibilă dintre familia Nicolescu şi banul public. În momentul de faţă, firma Valah Construct, patronată de Mircea Şerban, ginerele fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu, primeşte lucrări pe bandă de la Regia Judeţeană de Drumuri Argeş, cu complicitatea Alinei Nicolau, eternul director general al regiei.

Dan Manu, a cărui relaţie de prietenie cu Constantin Nicolescu este de notorietate, tace ca mortul în păpuşoi, permiţând o stare de fapt de netolerat. Şi dacă spun eu că este de netolerat, atunci aşa este!

Constantin Nicolescu a fost, timp de ani buni, un simbol pentru judeţul Argeş. A făcut lucruri bune şi a comis altele mai puţin lăudabile. A fost, indiscutabil, abuzat de instituţiile de forţă ale statului. Dar, la rândul său, a abuzat de funcţie de nenumărate ori!

Ce face în acest moment în Argeş Mircea Şerban este un lucru grav. La fel de grav ca atunci când şi-a permis, din postura lui de afacerist pe bani publici, să sune primari PSD şi nu numai şi să le ceară să voteze cu Maria Dinu! Ţinta acestui impertinent pătruns târziu în rândurile clanului Nicolescu a fost obţinerea controlului asupra PSD şi, ulterior, a CJ Argeş. Foamea de bani publici l-a făcut să-şi permită lucruri care n-ar trebui să-i fie iertate niciodată!

În fine, de această dată toţi au mers prea departe. Inclusiv Alina Nicolau, cea care a semnat pe vremuri contractele acelea infecte cu ţigani din Costești şi aiurea, unde s-au plătit fel de fel de prostii! Tot fiindcă aşa a spus atotputernicul Constantin Nicolescu!

Ne vom ocupa împreună, zilele viitoare, de lucrările Valah Construct. Să vedeţi aici bani publici, în plină criză economică!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Si doar despre astea? Si restul contractelor? Acu da din colt in colt sa o puna directoare la dgaspc ca stie ca ramane pe dinafara, doar ca nu are studiile necesare sa fie directoare, se bate cu o jurista pt acest post.

Lasa un raspuns