Gelu Tofan, speranţa vikingă a PNL Argeş, a plecat călare să lupte cu ciuma roşie care i-a blocat lui conturile că n-a vrut să plătească impozite!

0
261

Printre liderii PNL Argeş se numără şi un personaj demn de toată compasiunea noastră. Este vorba despre Gelu Tofan, purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene şi vicepreşedinte al filialei.

Omul este dumnezeul politicii argeşene, fiind autorul spectaculoasei declaraţii (din 2018) în care recunoştea că are datorii de 20.000 RON la Primăria Bascov, dar… nu vrea să le plătească fiindcă el nu este de acord cu taxele şi impozitele locale instituite de administraţia bascoveană!!

Dacă era beat când a spus asta? Ar fi varianta cea mai avantajoasă pentru el având în vedere că un contribuabil nu poate să nu-şi plătească datoriile bugetare pe motiv că e nu e de acord cu cuantumul impozitelor! Ba mai mult, tot Gelu Tofan făcea scandal că i-au blocat conturile şi îi pun în pericol nu ştiu ce investiţie! Publicăm un facsimil de pe www.profit.ro ca să nu creadă cineva că inventăm…

În fine, acum că s-au apropiat alegerile şi, la PNL Argeş, il lider minimo Adrian Miuțescu susţine că poate face pe oricine deputat, pentru contribuţia corectă, Gelu Tofan a ieşit la luptă.

Fotografia pe care o publicăm astăzi îl înfăţişează pe blondul viking liberal călare pe ditamai calul de tracţiune, gata să purceadă la luptă cu ciuma roşie! Colegilor lui de partid care mi-au trimis poza şi mi-au spus că aduce serios cu El Chapo le spun… nu le spun nimic! Fiecare cu părerea lui.

Mie Gelu Tofan mi se pare că seamănă perfect cu Thor din filmul „Şatra”. Sau cum s-o fi numit, că nu mă pricep la asgardieni! Şi mai cred că electoratul argeşean se va călca în picioare să-l voteze pentru că pare un om serios, cu respect faţă de legi şi statul de drept (mai puţin faţă de impozite că, recunoaşte, nu-i plac şi le-ar plăti doar dacă le-ar stabili el!).

L-am visat ieri pe Ion I.C. Brătianu. Nu zicea nimic săracu’, doar plângea cu sughiţuri!

D.M.D.

Lasa un raspuns