Gelu Mihalcea are urmaş (ne)demn la Ștefănești: Alin Mihalcea – magnatul multimilionar care n-a lucrat, pe bune, o oră în viaţa lui!

0
916

Revenim astăzi asupra clanului Gelu Mihalcea de la Ștefănești. Pentru că este păcat să nu votaţi în cunoştinţă de cauză.

Băiatul lui, Alin Mihalcea, este o persoană care n-a lucrat niciodată la vreo firmă, într-o instituţie. N-a avut niciodată un program, n-a realizat profituri semnificative la care să fi plătit impozite considerabile!

Cu toate acestea, omul este un magnat imobiliar.

Publicăm astăzi o fotografie cu megadepozitul şi service-ul lui Alin Mihalcea, lângă o imagine cu un viitor complex de vile demarat de Mihalcea junior în zona Coasta Câmpului. Sunt afaceri de milioane de euro, la care se adaugă alte câteva minicartiere de vile pe care vi le-am prezentat anterior.

Poate cineva crede că Alin Mihalcea, pe care-l cunoaşte toată lumea, este cel care a făcut aceşti bani? Este cineva care nu se gândeşte, pe bună dreptate, că aici sunt banii „produşi” de nenea Gelu în cei 20 de ani de când trage sforile la Mioveni, uneori cu Dorin, alteori cu Răducu?!

Pe 27 septembrie, locuitorii din Ștefănești au şansa să taie o dată pentru totdeauna conexiunile dintre familia Mihalcea şi banul public! Omul ăsta, care a fost în stare să lovească o femeie peste faţă (şefa lui, Ioana Jenica Dumitru!), nu merită să mai existe pe scena politică a oraşului!

Politica este pentru cei mai buni, nu pentru cei nebuni!

D.M.D.

Lasa un raspuns