Gara din Pitesti este aproape de finalizare.

0
780

Ieri s-a lansat informatia cum ca Ministrul Transporturilor, Dan Costescu va veni sa verifice lucrarile aproape finalizate de la Gara din Pitesti. Noi l-am asteptat, insa domnia sa nu a venit, cu toate ca lucrarile se apropie de final. Nu avem o data anume in care aceasta va fi gata, insa am fost informati ca mai este putin de lucru la finisaje.

gara din pitesti, gara, PitestiGara din Pitesti este construita din fonduri de la bugetul de stat si fonduri europene. Proiectul  in valoare de 14.472.999 euro a fost realizat de Ministerul Transporturilor  si  implica mai multe lucrari ample din intreaga tara. Trenurile vor gara in cele doua linii deja terminate.

Aceasta noua gara este compusa din 3 corpuri si va avea rolul si de pasaj pietonal pentru cei ce vor sa treaca din si spre cartierul Tudor Vladimirescu. Cladirea va avea in dotare scari rulante si lifuri.

Prezent la receptia lucrarilor a fost si Florin Tecau, precizand ca spera ca in 2016 gara din Pitesti va putea fi inaugurata, urmand sa discute despre caile ferate Pitesti-Ramnicu Valcea-Sibiu. Din data de 13 decembrie ar trebui sa fie 87 de trenuri in 24 de ore care vor transporta aproximativ 700 de calatori zilnic.

Lasa un raspuns