Gabrielei Zoană nu-i ajunge leafa de parlamentar pe care şi-a câştigat-o cu gura deschisă. Mai vrea, din nou, să-şi bage coada la CJ Argeş!

3
184

Gabriela Zoană este dovada că în politică totul este posibil. Este dovada că, atunci când nu ai niciun standard, poţi ajunge sus. Pentru tine sus fiind ceva extrem familiar!

Ok, chiar dacă a PORNit de undeva de jos, probabil foarte des stând în genunchi, totuşi rezultatul e unul remarcabil. Asta, fireşte, dacă ar putea vreodată uita că succesul în politică şi l-a construit cu gura larg deschisă. Mă refer aici la faptul că a fost avocat pentru Consiliul Judeţean Argeş, pentru diverse primării, pentru Regia Judeţeană de Drumuri şi pentru alte instituţii argeşene, de la care încasa sume de ordinul sutelor de milioane de lei vechi lunar!

Ca avocat, Gabriela Zoană este spectaculoasă. Ştie la fel de multă carte ca Elena Udrea şi face faţă oricăror provocări în interiorul Parlamentului European, unde a înlocuit-o chiar pe Viorica Dăncilă. Tot mai mulţi susţin că este aproape mai greu să-i faci tu faţă, dar probabil sunt oameni răi şi vorbesc cu păcat fiindcă, deh, strugurii sunt de multe ori acri!

Chiar dacă leafa de europarlamentar este mare şi, în acest caz, complet nemeritată, Gabriela Zoană pare în continuare nemulţumită. Aşa că încearcă să promoveze interese private la nivelul conducerii CJ Argeş, doar-doar o mai reuşi vreun tun ca pe vremuri. (Tunuri cunoaşte şi astăzi, dar nu financiare!)

Ca să nu existe dubii, considerăm că prezenţa acestei „domnişoare” în Parlamentul European este o jignire pe care PSD Argeş a adus-o partidului şi, prin extrapolare, chiar României! Din respect pentru cine a pus-o pe listă, nu transform totul într-o poveste cu Jenna Jameson. Dar atât!

Gabriela Zoană trebuie să dispară din PSD, pentru că partidul nu are nevoie de aşa ceva. Ea nu e genul care rezolvă multe, ci o persoană care-i rezolvă pe mulţi.

Felicitări noii conducerii a CJ Argeş care a trimis-o la plimbare pe proaspăta reprezentantă a PSD la Bruxelles. Iată că se poate!

Gabi, dacă nu-ţi ajung banii, poţi completa cu un videochat. Garantat vei avea succes, pentru că nimeni nu ştie mai bine ca tine cum să ajute un pensionar să se elibereze. De stres!

Te rog din suflet, potoleşte-te! A doua oară… devin Şeherezada!

Bine, pa!

D.M.D.

3 Comentarii

    • Știam asta de când eram în facultate și încerca să ne facă să ne înscriem la PSD că sa ne luam notele la seminar.

Lasa un raspuns