Fuziunea PNL-PAM se face pentru un singur PeNaL: Prietenul premierului Ludovic Orban, preşedintele PNL Argeş Adrian Miuțescu, vă va cere să votaţi pentru Florin Frătică Puşcărie la Primăria Bradu?

0
450

Suntem în discuţii pentru ca PAM să fuzioneze prin absorbţie cu PNL. Mulţi membri din partid provin din PNL şi fostul PDL. În momentul în care am plecat din PNL am spus că existau în PNL foarte mulţi oameni care aveau blaturi cu PSD. Acum, aceste persoane au dispărut.”

Declaraţia îi aparţine preşedintelui Partidului pentru Argeş şi Muscel, Mihail Tudor, prezent alături de consilierul judeţean Adrian Miuțescu, liderul PNL Argeş, la conferinţa de presă a liberalilor argeşeni.

Liberalii se laudă că vor înregimenta peste 70 de consilieri locali de la PAM şi că vor prelua un electorat de peste 5% din totalul votanţilor argeşeni! Clar, şi marmota învelea ciocolata în staniol…!

Să lămurim noi lucrurile că e păcat să rămână poporul argeşean confuz.

Mihai Tudor şi Dan Drăguțoiu, preşedintele PAM şi ţuţărul său, şi-au negociat nişte funcţii cu Adrian Miuțescu şi au predat gaşca de pulifrici pe care ei o numeau, pompos, partid. Mişu Tudor, traseist notoriu (PD-PLD-PDL-PNL-PAM şi acum iar PNL!), va primi probabil un post de consilier judeţean unde va continua să facă aceeaşi politică de gang care l-a consacrat în ultimii 20 de ani!

PAM nu poate fi considerat partid. Pentru că nu este. În această structură dubioasă s-au adunat, la chemarea fostului băsist dâmboviţean Mircea Andrei, toate panaramele şi frustraţii Argeşului. Aici şi-au găsit refugiul toţi eşuaţii politicii judeţene, toţi lătrăii pe care nu-i mai suporta nimeni, toţi puşcăriaşii şi puşcăriabilii cărora partidele oneste le-au trântit uşa în mufă!

Mai mult, povestea asta cu fuziunea are ca scop intrarea în PNL, pe uşa din dos, a sinistrului infractor recidivist de la Bradu, Florin Frătică. Ex-puşcăriaşul brădean speră ca, din postura de candidat PNL la Primăria Bradu, să reuşească un come back spectaculos.

„Ziarul de Argeş” a făcut publice cu luni în urmă tentativele lui Frătică de a se strecura pe sub uşă în PNL Argeş, ca şi promisiunea lui de a oferi pentru desemnarea drept candidat la Primăria Bradu un megaplic cu o sumă din cinci cifre, sumă care va fi dublată apoi (devenind din şase cifre!) în cazul în care va fi ales.

Ar mai fi totuşi câteva probleme. PNL s-a angajat, prin vocile preşedintelui Ludovic Orban şi a prim-vicepreşedintelui Rareş Bogdan, că nu va permite niciodată accesul unui PENAL într-o funcţie publică. Un condamnat penal, un om care a făcut în repetate rânduri puşcărie în dosare diferite nu poate fi candidatul unui partid care le-a promis românilor o guvernare onestă.

Noi ştim că lui Adrian Miuțescu îi plânge sufletul după promisiunile lui Frătică Florin, ex-Rahova. Problema este că aşa ceva nu se poate şi nu se va întâmpla niciodată. Dacă Frătică va fi pe listă, nu doar că tot partidul va şti ce face Miuțescu la Argeş şi cu cine, dar toată campania liderului PNL va beneficia de un ajutor complet nedorit din partea noastră, pe toate materialele urmând să figureze, alături de poze sugestive cu Ludovic Orban, Adrian Miuțescu şi Florin Frătică încătuşat, sloganul: Prietenul premierului Ludovic Orban, preşedintele PNL Argeş Adrian Miuțescu, vă cere să votaţi pentru Florin Frătică Puşcărie la Primăria Bradu!

Ar mai fi un slogan cel puţin la fel de bun: Adrian Miuțescu recomandă: Florin Frătică pentru Primăria Bradu – un bărbat adevărat: beţiv, curvar, PeNaL!

D.M.D.

Lasa un raspuns