Furtul și violul merg mână în mână!

0
333

viol-si-furt2             Cam la această concluzie a ajuns un tânăr de 25 din comuna Băiculești. Petre Stoica, de profesie hoț, a decis în noaptea de sâmbătă spre duminică să verifice dacă furtul și violul au ceva în comun sau se pot completa reciproc. Rezultatul? Îl veți descoperi singuri în cele ce urmează.

Seară de sâmbătă. Câteva pahare în plus, absolut necesare! Ce să faci însă atunci când drumul spre casă nu te mai tentează și ajungi să le faci vizite nocturne vecinilor? Cam asta se întreba Petre Stoica în urmă cu două zile. Pleacă de la crâșma din sat într-o avansată stare de ebrietate și decide brusc să împrumute de la vecina sa pensionară (fără a mai returna, desigur!) o lanternă și un telefon. Că doar atât a reușit să găsească în locuința bătrânei. Nemulțumit probabil de prada obținută, bărbatul de 25 de ani are o revelație și își amintește de nepotul minor al vecinei sale, în vârstă de 11 ani, care locuia cu a sa bunică. Instinctele bolnave sau aburii alcoolului îl determină pe bărbat să intre în camera băiețelului și să încerce să profite de el. Din fericire, copilul se trezește și își alertează bunica, bunică ce reușește să sesizeze organele de poliție.

Furtul și violul fără rezultate se pare că îl rușinează teribil pe tânărul în cauză, așa că încearcă să se ascundă. Însă alcoolul (bată-l vina!) îl cam împiedică și, cumva, nu reușește să își mențină ascunsă identitatea. Astfel că, duminică, Petre Stoica este reținut de autorități și pare a nu putea colabora cu ele din pricina unei amnezii temporare. Referitoare strict la seara anterioară.

Să învinovățim doar alcoolul pentru apucăturile pedofilice și cleptomania de care a dat dovadă bărbatul reținut de poliție? Să lăsăm la latitudinea organelor competente să decidă acest lucru. Cert este că Petre Stoica a primit un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile și este pus în fața unor acuzații grave de furt calificat, violare de domiciliu și tentativă de viol. Riscă acum ani grei de închisoare. Și oprobriul public, desigur! Cam asta merită, dacă este curios să vadă cum se înțeleg furtul și violul…

  Redactor: Eva Maria

Lasa un raspuns