Frica a păzit pepenii! Doar un consilier local a votat în favoarea regulamentului care ar fi asigurat postul de manager al Centrului Cultural Ștefănești pentru Argentina Culcuş, noua protejată a şefului liberal Adrian Miuțescu!

0
475

După cum am anunţat, ieri la Ștefănești trebuia să se întâmple una dintre minunile care l-au făcut celebru pe Adrian Miuțescu, zis Piticot, şeful liberalilor argeşeni. Este vorba despre aranjarea, în etape, a unui concurs de manager pentru Centrul Cultural Ștefănești. Postul este vizat de doamna Argentina Culcuş, fostă membră a PSD, PMP, PAM, actualmente la PNL!

În şedinţa de ieri, CL Ștefănești trebuia să aprobe, la punctul 10 de pe ordinea de zi, un aşa-zis „Regulament de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management şi a Caietului de obiective pentru concursul de proiecte de management pentru Centrul Cultural Ștefănești”.

Cum însă presa (adică doar noi!) a intrat pe fir, socoteala de-acasă nu s-a mai potrivit cu cea din târg, iar liberalii, cei doi consilieri PMP şi restul blatiştilor s-au gândit că, totuşi, libertatea e mai preţioasă decât să fie în graţiile lui Miuțescu.

Deci frica a păzit, din nou, pepenii! Iar pentru deja celebrul regulament n-a votat decât un consilier!

Ţinem aproape!

D.M.D.

Lasa un raspuns