Fostul viceprimar PNL de la Curtea de Argeş, Costinel Vasilescu, susţine că proxeneţii nu trebuiau băgaţi la puşcărie pentru că… au adus bani în ţară!!!

0
1468

În mod normal, nu există un infractor mai abject decât un proxenet. Un peşte! O zdreanţă de om, un parazit care trăieşte din exploatarea unor femei. Un gunoi care distruge vieţi, un ticălos care se foloseşte de multe ori de minore pentru a le satisface poftele unor alte jeguri cu chip de om…

Ei bine, există printre noi şi nişte creaturi sinistre care-i văd cu ochi buni pe aceşti nenorociţi. Una dintre ele este un liberal de marcă, Costinel Vasilescu, fost viceprimar PNL al municipiului Curtea de Argeş şi amic bun al actualului lider al organizaţiei judeţene PNL Argeş, Adrian Miuțescu. Înainte să intrăm în subiect trebuie să facem precizarea că, foarte probabil, din cauza unor astfel de specimene cu o gândire bolnavă, gen Vasilescu, PNL nu există practic în judeţul Argeş.

Iată ce a declarat LIBERALUL Vasilescu:

Extraordinară acţiune a poliţiei. Maaamă ce treabă au făcut. Se mai şi laudă. Păi ce au făcut ei e de plâns nu de lăudat.

Păi pe ăştia care aduc bani în ţară îi iei. Ştiu, ştiu să nu-mi spuneţi că nu plătesc impozite că nu ţine. V-aţi gândit vreodată ce fac ei cu banii? Cumpără materiale de construcţii şi îşi fac case sau câte o afacere, da? Cei de la care cumpără sigur că plătesc impozite. Îşi cumpără maşini şi le înscriu în România. Sigur că plătesc impozite şi asigurări. La maşinile astea îşi cumpără benzină şi piese de schimb. Îşi cumpără bijuterii şi haine. Magazinele plătesc impozite. Mănâncă şi beau în restaurante. Şi restaurantele plătesc impozite.

Deci banii lor sunt impozitaţi în totalitate şi chiar rămân în ţară aproape toţi. Şi ca să fie treaba treabă nu există nicio reclamaţie de la nicio fată că ar fi forţat-o cineva să aibă o asemenea meserie. Mai mult decât atât, pt cei care nu ştiu, da, este o meserie, plătită cu salariu şi bonusuri, toate impozitate în ţara respectivă.

Aşa că dragi poliţişti, eu cred că aţi greşit adresa”.

Am citit şi… am aşteptat 10 minute. Să nu cumva să scriu sub impulsul primului moment. Am mai stat 10… şi apoi încă 10! După care mi-am spus: dacă o fiinţă umană gândeşte aşa, atunci merită să fie tratată cu toată scârba pe care o merită un iubitor de proxeneţi. Şi făcută de râs, pe bune, în toată România.

Băi ex-viceprimare, tu eşti inteligent ca o frână de mână! În zece rânduri ai dovedit nu doar că nu cunoşti nicio lege, ci şi că ai o mentalitate de traficant şi prăduitor.

UNU: Banii rezultaţi din infracţiuni, dacă sunt aduşi în ţară şi cheltuiţi pe diverse ori folosiţi pentru deschiderea unor afaceri, nu înseamnă, mă, că sunt impozitaţi. Sunt SPĂLAȚI! Spălarea de bani este infracţiune şi încă una deosebit de gravă!

DOI: Proxeneţii pe care-i iubeşti tu n-au plătit un leu impozit pentru milioanele de euro pe care le-au obţinut din exploatarea unor femei, majore sau, de multe ori, minore. Când ai venituri la care nu plăteşti impozit, înseamnă că te faci vinovat de EVAZIUNE FISCALĂ. Date fiind sumele, se lasă cu ani grei de puşcărie!

TREI: Ştiu că e greu când ai un IQ sub 75, dar fă un efort, tovarăşu’ liberal!  Prostituţia o fi meserie, dar PROXENETISMUL este infracţiune peste tot în lume! Ori, din câte ştim noi, golanii arestaţi nu s-au prostituat cu acte, bonusuri şi ce dracului mai delirezi tu, ci au produs milioane de euro forţând sute de femei să se prostitueze!

PATRU: Nu există nicio reclamaţie de la nicio fată? Zi să mori tu, urmaş nedemn al Brătienilor! Interceptările le-ai auzit? Când le ameninţau, când le fixau target, când le insultau şi le jigneau? După mintea ta, dacă procurorii şi poliţiştii află, spre exemplu, că există femei sechestrate undeva, nu trebuie să intervină până nu fac ele plângere? Ai o logică de ajutor de cric la service!

Pe scurt, să aperi proxeneţi e limita cea mai de jos la care poate coborî un om politic. Să invoci ca argument suprem faptul că nenorociţii ăia aduceau bani în ţară, deşi practicau cea mai josnică îndeletnicire din lume, cea de CODOȘ, e oribil.

Mă gândesc cum s-or fi simţit cei din familia lui Costinel Vasilescu când au citit asemenea enormităţi. Când îl văd pe fostul viceprimar delirând şi susţinând aberaţii pe care chiar proxeneţii nu au tupeu să le invoce! Mă gândesc ce spun părinţii minorelor amăgite cu promisiunea unor locuri de muncă în cluburi şi hoteluri (chelneriţe, animatoare, dansatoare etc.) când văd cum un om pe care unii dintre ei probabil l-au votat în trecut micţionează nepăsător pe nenorocirea lor!

D.M.D.

Lasa un raspuns