Fostul senator băsist Mircea Andrei – activ ca un coi în căldare!

0
564

mircea_andreiAm lipsit câteva zile din Piteşti. Când m-am întors, campania „Să transformăm limbricul în anaconda” era în plină desfăşurare. Sunt fericit că am şansa să fiu, din nou, cel care va distruge, pentru a treia oară, visele de mărire ale acestui oltean mincinos şi cabotin! Bănuiesc faptul că nu există niciun dubiu că m-am referit la fostul senator PDL Mircea Andrei, supranumit de viermii portocalii care-l slugăreau „Stăpânul”.

Întotdeauna când veţi citi o informaţie despre Andrei trebuie să aveţi în vedere un singur lucru. Omul este foarte bogat. Are o avere de zeci de milioane de euro, avere care explică oarecum modul hidos şi degradant în care oameni de presă şi diverşi rataţi ai scenei politice îl pupă în fund în public. Dacă n-ar avea bani, acest individ ar fi… nimeni în drum. Nu l-ar băga în seamă nici dracu’, pentru că nu are calităţi, ci doar defecte sinistre!

Timp de trei ani, Mircea Andrei n-a călcat prin judeţ. Nimeni n-a mai auzit de el după ce noi, argeşenii, l-am lăsat fără nicio funcţie. Nu l-am votat nici preşedinte al CJ Argeş la alegerile locale şi nici senator la alegerile parlamentare! Au fost momente superbe, în care acest omuleţ înfiorător de rău, agresiv şi mincinos a fost pur şi simplu ejaculat din Argeş de votul popular.

Evident, nimeni nu l-a băgat în seamă. Nimeni nu l-a invitat în vreun partid politic, aşa cum spera el. Nimeni nu i-a făcut oferte. Nimeni nu l-a tratat altfel decât cu spatele. Pentru că… aşa merită!

Acum, când mai sunt şase luni până la alegerile locale, vuvuzela portocalie Mircea Andrei s-a paraşutat din nou în Argeş! Vine să ne ceară votul la fel de parşiv ca în 2012! S-a pitit după un partid inventat peste noapte, Partidul pentru Argeş şi Muscel, de care încearcă să se folosească pentru a obţine votul argeşenilor de bună-credinţă. Sperând, fireşte, că noi am uitat că este fostul şef al PDL Argeş, partidul care a tăiat pensiile şi salariile, care a închis atâtea spitale în judeţ, care a desfiinţat zeci de mii de locuri de muncă în Argeş, care a crescut taxele şi impozitele şi a făcut TVA 24% de la 19%! (Nu, ’oaie, n-am uitat şi nu vom uita niciodată!)

Vreţi să vă dau o dovadă a faptului că presa şi făcătorii de imagine mint cum respiră în legătură cu veneticul oltean Mircea Andrei, individ născut în comuna Sârbii-Măgura-Olt, dar care pretinde cu un tupeu vecin cu inconştienţa că este mândru fiindcă… este născut şi crescut în Argeş?!

Tot balul „Ancheta” a fost făcut pentru a-l (re)lansa pe acest oltean în jocul politic argeşean. S-a făcut un interviu mincinos cu el, în care pigmeul politic încearcă să se reconcilieze cu toţi cei pe care i-a jignit pe vremuri, dar care acum îi pot aduce voturi sau s-ar putea răzbuna electoral pe el. Citiţi şi vă cruciţi: „Eu rămân constant în ceea ce priveşte răspunsul la această întrebare. Cei mai puternici sau reprezentativi argeşeni sunt Înalt Prea Sfinţitul Calinic pentru mediul social şi Constantin Stroe pentru mediul economic”. Ce face, mă? Ce zici tu acum de Calinic, mă portocaliule?! Ştiţi cum îi vorbea la telefon Mircea Andrei episcopului? Îi spunea: „Băi popo, fii atent aici!”. Ce e, mă, acum? Cel mai reprezentativ argeşean? Jură-te tu pe…!

Cât despre firmele de consultanţă politică, nu pot să nu le fac aici reclamă gratuită celor de la „Muntenia Consulting” care susţin, negru pe alb, următorul megaadevăr: în opinia lor, Mircea Andrei – care, facem precizarea, nici nu este argeşean (şi) pentru că locuieşte şi profesează avocatura în Bucureşti, plus că nu are nicio funcţie publică şi conduce un partid de 0,001% – este… cel mai puternic argeşean în plan politic!

Sincer vorbind, dacă aş fi om politic şi aş vrea să candidez anul viitor, cu „Muntenia Consulting” aş lucra! Îmi par extrem de capabili! Şi mai ales sinceri!

Cât despre Mircea Andrei, trebuie să-i recunoaştem meritele. Apropierea alegerilor îl face pe oltean din ce în ce mai agitat. Sau, cum ar zice fostul lui dumnezeu Băsescu Traian, Andrei este activ ca un coi în căldare!

D.M.D.

P.S. În fiecare zi de acum înainte, Mircea Andrei vă dă întâlnire în „Ziarul de Argeş”. Va fi cel mai temeinic studiu de caz din istoria presei argeşene. Pe mâine… Stăpâne!

Lasa un raspuns