Fostul şef de la Ape, Adrian Moisescu, luat în colimator pentru o fraudă de peste 10.000.000 de lei!

0
459

Printre calamităţile cu faţă umană cu care PDL a lovit crunt judeţul Argeş s-a numărat, la loc de cinste, un individ rotofei şi veşnic însetat. Adrian Moisescu, căci despre el este vorba, a fost instalat de mult mai celebrul său mentor, dobitocul agresiv Cristian Boureanu, în funcţia de director al Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea. S-a susţinut la vremea respectivă în presa argeşeană că numirea s-a datorat, în parte, şi pasiunii lui Moisescu pentru alcool, pasiune pe care o împărtăşea, după cum s-a văzut în ultimii ani, şi Cristian Boureanu. Revenind la Adrian Moisescu, subordonaţii săi de la acea vreme l-au poreclit Aliodor Matolea, semn că el, ca şi Boureanu, era consumator de categorie grea!

În fine, „Ziarul de Argeş” l-a cam ignorat până acum pe Adrian Moisescu. Câteva articolaşe acolo, despre chefurile şi alcoolul care au fost o constantă în mandatul lui, o anchetă despre modul în care a dat o micuţă ţeapă bugetului asigurărilor sociale, în sensul că a plecat la schi în Austria în timp ce, chipurile, se afla în concediu medical (am publicat atât actele medicale depuse, cât şi declaraţia celor de la hotelul din resortul austriac!) etc. L-am considerat un găinar mărunt, aidoma marii majorităţi a celor din PDL, oameni mici ajunşi din greşeală în funcţii importante.

Ne-a intrigat însă faptul că, după ce PSD a revenit la putere (de fapt USL, în 2012) şi Adrian Moisescu a fost îndepărtat din funcţia de director general, el a luptat din răsputeri să rămână agăţat cumva la Ape, chiar pe o funcţie măruntă, cu nici 1.700 de lei salariu (la acea vreme).

Ei bine, se zice că, indiferent ce se întâmplă, câinele nu pleacă de la măcelărie! Era primul semn că la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea Adrian Moisescu ascunde ceva. Ceva teribil!

Începând de mâine, pe www.ziaruldearges.ro veţi putea citi, în exclusivitate, o anchetă de presă menită să prezinte opiniei publice culisele unei fraude pe care noi o estimăm la peste 10.000.000 de lei. Este vorba despre lucrări fictive, în sensul că s-au plătit fără să fie executate. Mai mult, în cauză s-au eludat controale ale Curţii de Conturi, adică dispoziţiile inspectorilor au fost aplicate pentru moment, după care s-au întocmit acte noi prin care s-a revenit la fraudele obişnuite!

După ce vom termina cu dezvăluirile, un lucru va fi cert: Aliodor Matolea nu va mai exista. Pentru argeşeni, personajul nostru se va numi Prăduitor Matolea! Pentru că el este principalul vinovat, el este cel care a semnat pentru tot şi, în mod sigur, chiar el, Moisescu, este cel care va răspunde pentru tot!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns