Fostul puşcăriaş recidivist Florin Frătică a luat-o razna şi încearcă să exploateze electoral epidemia de coronavirus

0
336

Refugiat la pensiunea sa din Tulcea, unde aniversează triumfător cea de-a unsprezecea zi de (semi)comă alcoolică, fostul recidivist Florin Frătică a publicat pe facebook un comunicat de presă care demonstrează, oricui mai avea dubii, ravagiile pe care le provoacă băutura asupra psihicului beţivilor:

Organizaţia PMP Bradu solicită administraţiei publice locale Bradu şi comitetului local pentru situaţii de urgenţă să ia toate măsurile care se impun pentru a preveni infestarea cu COVID-19.

Astfel, propunem adoptarea în regim de urgenţă a următoarelor măsuri:

  1. Dezinfecţia în regim de urgenţă a tuturor străzilor, staţiilor pentru transportul în comun şi a tuturor spaţiilor de interes public.
  2. Achiziţionarea de măşti, mănuşi şi dezinfectanţi care trebuie să fie distribuite gratuit tuturor cetăţenilor din Bradu.
  3. Achiziţionarea de teste rapide pentru depistarea celor infectaţi cu COVID-19 şi pregătirea unui spaţiu pentru efectuarea acestor teste.
  4. Identificarea şi monitorizarea tuturor cetăţenilor care sunt în carantină, izolare sau care au călătorit în zone cu risc.
  5. Identificarea şi sprijinirea tuturor persoanelor de pe raza localităţii Bradu.

Vă facem cunoscut că în cadrul organizaţiei PMP Bradu avem numeroşi membri care sunt dispuşi la voluntariat pentru ajutarea administraţiei în implementarea acestor măsuri.

Organizaţia PMP Bradu este dispusă să pună la dispoziţie sediul zonal Piteşti-Sud care se află pe raza localităţii Bradu pentru implementarea măsurii de la punctul 3.

Cu speranţa că aceste măsuri vor fi aplicate vă mulţumesc anticipat.

Preşedinte Pmp Bradu,

Florin Frătică!”.

Chiar dacă toţi argeşenii îl cunosc pe Frătică Florin ca fiind una dintre caricaturile defecte ale clasei politice argeşene, nimeni nu şi-ar fi închipuit că a luat-o razna într-atât!

Să cumpere administraţia din Bradu măşti, mănuşi şi dezinfectanţi pe care să le împartă gratuit brădenilor? Evident că fostul puşcăriaş vrea doar să dea bine la electorat, pentru că în România nu există măşti şi mănuşi nici pentru medici! Dincolo de faptul că, peste tot, instituţiile cumpără măşti pentru angajaţi, nu pentru public sau, în acest caz, pentru locuitorii unităţii administrativ-teritoriale. Nu există nicio primărie în România care să facă acest lucru, pentru că este o idee complet cretină. Nu doar irealizabilă!

Numai un om realmente prost poate susţine că o primărie ar putea achiziţiona un aparat de procesare a testelor rapide şi ar putea testa populaţia la un sediu de partid dintr-o comună! Toate testările se fac, în viaţa reală, şi nu în episoadele de delirum tremens ale penalului Florin Frătică, de către medici special instruiţi pentru a putea folosi aparatele de testare. Este nevoie de echipamente de protecţie sofisticate, lucru greu de înţeles pentru un client notoriu al cârciumilor şi teraselor cum este Frătică!

Monitorizarea cetăţenilor aflaţi în carantină şi izolare se face, în temeiul ordonanţelor militare emise de Guvernul Orban, de către Poliţie, Jandarmerie şi Poliţia Locală, nu de către voluntari ai PMP Bradu care, chiar dacă Frătică Florin pare că nu înţelege, au obligaţia să stea dracului în casă pentru a nu contribui la extinderea epidemiei de coronavirus, nu să bântuie pe străzi ca nişte zombie!

Tot acest delir este cu atât mai şocant cu cât provine de la un individ care a tăiat-o de frică la Tulcea, unde s-a autoizolat cu familia şi cu alţi beţivi din anturajul lui! Florin Frătică vorbeşte de implicare, de acţiune, de voluntari, de supraveghere etc. când el îşi schimbă scutecele SENI după fiecare buletin de ştiri în care se anunţă creşterea numărului de îmbolnăviri şi decese!

După cum se vede, disperarea lui Frătică este la cote maxime! Nu mai ştie ce să facă pentru a le mai da brădenilor impresia că el ar vrea, ar putea, ar şti ce trebuie să facă în momente de criză!

În realitate, după cum bine i-a explicat actualul edil Dan Stroe inclusiv pe facebook, Florin Frătică nu este altceva decât un politruc cu gura mare care habar n-are ce vorbeşte! O ruşine (cu cazier!) pentru comuna Bradu.

D.M.D.

Lasa un raspuns