Fostul puşcăriaş îşi schimbă părul, dar năravul ba: Bannerele PENALULUI Florin Frătică au fost instalate peste noapte la Bradu cu încălcarea legii

0
431

Am fost sesizaţi ieri de mai mulţi localnici din Bradu, ştiută fiind implicarea noastră în viaţa socială a acestei comune superbe, că pe două străzi importante ale localităţii au apărut, peste noapte, două bannere uriaşe ale celebrului PENAL de la Hotel Veneţia, şeful PMP Bradu, Florin Frătică!

Primul banner este amplasat în satul Bradu de Jos, pe strada Cornului nr. 65, iar cel de-a doilea pe platoul Geamăna, în zona Târgului Săptămânal, pe strada Primăverii!

Problema este că, din informaţiile noastre, PMP Bradu nu are niciun fel de autorizaţii şi aprobări pentru cele două bannere. Lucru care nu este de mirare din moment ce Florin Frătică, fost condamnat de drept comun, nu s-a sinchisit nici măcar de legea penală, darămite să se obosească tocmai el, cel mai celebru ex-deţinut din judeţul Argeş, să respecte procedurile legale care reglementează afişajul stradal!

Un vechi proverb românesc spune că „Numele proştilor este pe toate gardurile!”. Ei bine, la Bradu, numele fostului PUȘCĂRIAȘ a ajuns pe toţi stâlpii!

Florin Frătică este realmente disperat. Din câte se vede, chipeşul PENAL din PMP ar da orice să se întoarcă la banul public. Bun, el zice în funcţia de primar al comunei Bradu, dar toţi ştim cu cine avem de-a face şi ce urmăreşte Florin Frătică!

Momentan, sesizăm oficial prin acest articol conducerea Primăriei Bradu şi solicităm amendarea celor care au instalat bannerele ilegale şi îndepărtarea lor de urgenţă, cel puţin până la intrarea în legalitate a filialei comunale a PMP, partidul înfiinţat de turnătorul dovedit la securitatea ceauşistă, Traian Băsescu Petrov.

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns