Fostul inspector şcolar general PNL Florin Gardin a devenit lătrăul de serviciu al lui Adrian Miuţescu

0
446

Florin Gardin a fost inspector general pe vremea când PNL se făcea de râs la guvernare. Din învăţător, acest tătăiţă rudimentar a ajuns şef peste profesori, lucru care se poate întâmpla doar la PNL.

Descinderea lui la ISJ Argeş nu va fi uitată niciodată de cei prezenţi: un individ neîndemânatic, îmbrăcat parcă din donaţiile unor oameni puşi pe glume, cu unghia de la degetul mic netăiată de 30 de zile, vesel ca un necalificat care tocmai şi-a dat cu tesla-n ’oaie! Odată cu el au venit şi editurile de manuale şi culegeri, precum şi transferurile spectaculoase de copii la jumătatea anului, de la un liceu de rahat  la Colegiul Naţional Brătianu, ca să dau un exemplu deloc întâmplător.

Recent, acest Gardin, personaj care de obicei n-ar fi în stare să explice ce naiba caută el în viaţa lui, s-a lansat în atacuri verbale violente la adresa mai multor reprezentanţi ai PSD şi ALDE pe care, până nu de mult, îi pupa undeva cu devotament. Unii i-au fost chiar şefi în PNL, pe vremea când liberalii chiar erau liberali, nu slugile sclavilor lui Băsescu din PDL!

Ne-am interesat puţin şi am aflat că bietul Gardin n-a înnebunit subit, cum ne-am temut iniţial. Omul s-a conformat cerinţei piticului liberal de grădină Adrian Miuțescu, care efectuează săptămânal punctaje ale tuturor liberalilor ce vizează funcţii, în ipotetica situaţie în care vor reveni la guvernare. Cine nu face ca toţi dracii, cine nu-şi înjură oponenţii şi nu demonstrează aptitudini orale de huligan n-are nicio şansă să ocupe vreo funcţie gras retribuită.

Momentan, Miuțescu pare că a rămas ancorat în 2004, pe vremea când făcea o politică de mahala, şi, de la atâta implicare, a uitat să se implice şi conjugal, motiv pentru care doamna a decis că aşa nu se mai poate.

Revenim, pentru că… dacă se doreşte mahala, atunci mahala să fie!

D.M.D.

Lasa un raspuns