Foştii conservatori distrug ALDE din interior!

0
464
  • Echipa lui Daniel Constantin nu doar că l-a pus pe PENALUL Tudor Pendiuc pe locul întâi pe lista ALDE Argeş pentru Senat, dar a şi dat ieri un comunicat debil în care susţine că a negociat cu partidul odios al Monicăi Macovei, M10!

 

14-oct-daniel-constantinALDE înseamnă pentru români Călin Popescu-Tăriceanu! Preşedintele Senatului României este, indiscutabil, cel mai curajos om politic din România, singurul care a denunţat constant şi consecvent abuzurile statului de drept, singurul care a îndrăznit să refuze o convocare la Ambasada SUA (unde ambasadorul îl chemase la ordine, aşa cum obişnuia să facă cu omologul său idiot de la Camera Deputaţilor, Valeriu Zgonea!), singurul care n-a cedat nicio secundă în faţa presiunilor şi dosarelor penale care i-au fost fabricate.

Toată mizeria aia de ieri, în care oameni din fostul PC, apropiaţi ai lui Daniel Constantin, au negociat cu aşa-zisul Partid M10 înfiinţat de Monica Macovei pentru a obţine sprijin pentru ALDE, este o ticăloşie. Sau o imbecilitate!

Nu poate exista o colaborare între Tăriceanu şi fosta procuroare ceauşistă Macovei, ex-membru MISA şi fosta slugă a lui Băsescu Traian. După cum s-a văzut ieri, nimeni din echipa lui Tăriceanu nu ştia de iniţiativa dementă a unor foşti conservatori, iniţiativă pe care conducerea ALDE a respins-o categoric!

Problema ALDE este însă Daniel Constantin, un personaj care în ultimele luni pare hotărât să compromită singurul partid de dreapta autentic din România, în condiţiile în care PNL a ajuns preşul Cotroceniului şi aplaudacul abuzurilor comise pe bandă de instituţiile de forţă! Acel Daniel Constantin care pretindea ieri că există disensiuni între el şi Tăriceanu cauzate de faptul că mesajele lor sunt diferite. În timp ce Tăriceanu ar avea un mesaj radical, împotriva abuzurilor care se comit astăzi pe bandă rulantă, el, Daniel Constantin, ar avea un mesaj public constructiv.

La Piteşti, Constantin este cel care l-a impus pe primul loc al listei ALDE pentru Senat pe PENALUL Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteştiului, judecat în prezent de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru luare de mită, abuz în serviciu etc., fapte pentru care nu riscă doar mai bine de 10 ani de puşcărie, ci şi plata a 6,3 milioane de euro, bani pe care Municipalitatea vrea să-i obţină de la Pendiuc în instanţă.

Sunt multe de spus despre acest politician de mucava. Lucruri care trebuie şi vor fi spuse.

D.M.D.

Lasa un raspuns