Florin şi Alina Frătică – doi viruşi ai clasei politice argeşene care şi-au propus să (re)contamineze comuna Bradu!

0
619
  • Florin Frătică zice că nu este nici PENAL, nici BEȚIV. Este sincer ca un mitoman: a fost condamnat la un an de PUȘCĂRIE şi îi place VODKA!

Florin Frătică şi soţia lui se potrivesc perfect. Sunt doi oameni care au fost meniţi să se întâlnească în viaţă. Sunt suma infectă a tuturor viciilor care pot fi întâlnite pe lume!

Aceşti doi viruşi ai clasei politice argeşene şi-au propus să (re)contamineze comuna Bradu. Comună pe care, pe vremuri, au muls-o mai ceva decât îl mulgea de lovele celebra Alina Olărescu pe Florin Frătică, bărbatul fatal şi întotdeauna matol.

Cei doi soţi, Florin şi Alina Frătică, au adus în prim-planul luptei pentru Primăria Bradu toate frustrările lor, toatele complexele care-i bântuie, toate obsesiile lor provocate de lipsa de educaţie şi moralitate, toată foamea de bani care-i macină de când brădenii i-au îndepărtat în şuturi de la conducta cu bani publici la care se mufaseră, credeau ei, pentru eternitate.

Anturajul lor este jalnic. Penibil. Nici n-au nume, ca oamenii normali, sunt cunoscuţi drept Ţâţă, Ţâcă, Coaie, Mațu, Belici, tot felul de creaturi sinistre cu pretenţii de smardoi aflaţi în slujba lui don FloriLACHE. Toţi ăştia înjură pe facebook, ameninţă, fac spume la gură, doar-doar i-o remarca boss-ul şi le-o da şi lor de-o bere, de-un pachet de ţigări şi de-o clanţă pe centură!

În momentul de faţă, cea mai frustrată este Alina, consoarta acestui fabulos exemplar masculin aflat într-o stare de conservare imperfectă, în cazul lui Frătică formolul fiind înlocuit cu alcoolul. După o relaţie „consistentă” cu ex-prefectul Gogu Davidescu, om celebru pentru că putea să bată la uşă fără să-şi folosească mâinile, este cumva de înţeles că este frustrant să te mulţumeşti cu Florinel. De la 23 să fii nevoită să te descurci cu 11,9 este o adevărată dramă pentru biata femeie! O înţelegem, o compătimim…

Florin Frătică este indignat, ofticat, face spume că l-am numit beţiv. Nu-i convine că l-am făcut PENAL! Ghinion! De obicei aşa se întâmplă, adevărul doare!

Fiind persoană publică, presa are tot dreptul să se ocupe de cariera ta, de trecutul tău, chiar şi de viaţa ta personală. Aşa se întâmplă peste tot în lume!

Eşti PENAL pentru că ai fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti la un an de ÎNCHISOARE!

Eşti beţiv pentru că… BEI! Chiar tu ai declarat la DNA că habar n-ai de ce s-a întâmplat în mandatul tău pentru că ai fost tot timpul beat. Avem şi vreo 10 filmuleţe în care, în public fiind, erai beat muci şi te făceai de râs de parcă ai fi fost bufonul comunei, nu primarul de atunci!

Publicăm astăzi o poză făcută acum câteva zile în care Florin Frătică poate fi admirat în timp ce priveşte pofticios la o sticlă de Beluga. Pentru cine nu ştie, este vorba despre o vodkă premium! De genul celor din care el bea minimum 2 sticle la fiecare paranghelie, atunci când nu are chef de whisky!

Florin Frătică şi Alina Frătică coordonează în acest moment o serie de atacuri mizerabile, infecte, la dresa celor pe care-i consideră adversarii lor. Au conturi false de facebook pe care publică fel de fel de tâmpenii. Îşi pun trupa de lesbieni cu porecle pornografice să facă valuri, să le promită bani brădenilor, să ameninţe cu procese şi să facă totul pentru a-şi timora oponenţii. N-au reuşit şi nu vor reuşi!

Ideea este că acest cartel condus de Frătică Florin, „Los Miserables” de la Bradu, a provocat indignarea oamenilor de afaceri din zonă, pentru care administraţia Frătică a fost mai rea ca epidemia de coronavirus. Aşa că stâlpii comunităţii brădene vor reacţiona într-o manieră decisivă. Vor fi dezvăluiri incredibile, în premieră, găzduite nu doar de „Ziarul de Argeş”!

D.M.D.

P.S. Într-unul dintre procesele clanului Frătică a fost citat ca martor dl. Davidescu care va povesti, sub jurământ, momente inedite despre legătura lui cu Alina Guşe, înainte ca Florin Frătică să o seducă financiar şi să o transforme în soţia lui.

Ne vom distra teribil, promit!

Lasa un raspuns